Alkol kullanıyor musunuz? Alkollüyken yaptığınız saçma şeyler nelerdir?

Alkollüyken eski sevgilinizi aradınız mı?

  • Ağzımla içiyorum, aradığım için pişmanım.

    Oy: 0 0,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    53
Ama hile yapıyorsunuz Enginar bey, bira güzel bir muhabbet ortağıdır. :) Şakası bir yana en iyisi bu ağabeyimizin yaptığıdır arkadaşlar. Her şeyin dozajı olmalı. :)
Dozaj olmaz hocam. Dozaj bayılana kadardır :D. Şaka tabii. Yani eğer evdeyseniz olmayabilir de. Ben şahsen 70'lik vodkayı 2 günde bitiriyordum ilk denediğimde. Şu an 2 gün bile dayanmaz belki. Gerçi alkol de çok sarmıyor artık, 4 bardak votka içiyorum yine bayıltmıyor. İlk içtiğim zamanlarda ağzımın dilimin bile uyuştuğu olmuştu. Yaptığım en saçma şey yerde sürünmek oldu sanırsam.

@Oğuzhan18 Çok içtim ama bir faydasını görmedim. İş hayatında daha temiz içkiler gerekiyor. Jagermeister, gin gibi. Üniversite de favorimdi. Kırmızıya düşmemeli bir insan. :) :)
Bak cin dediniz beni benden aldınız. Çeyrek bardak cin bir çeyrek de tonik sonra üstüne bardakta ne kadar yer kaldıysa vişne suyu. Canı isteyenler için de içine limon atabilir. Gazoz gibi olmuştu yeminle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alkol kullandım, ama gözlerim kararacak kadar sarhoş olmadım.
 
Millete alkolsüz bira ver zaten 2 şişeden sonra sarhoş gibi davranırlar. Hiç saçma sapannşeyler yapmadım sarhoş gibi de davranmadım türklerde bu tipler çok fazla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı