- Makaleler
- 2
Konuyu silin o zaman. Konuya yorum yapıyoruz ya hani?
Yapıyoruz da düşünüp taşınıp tartışıyoruz, senin yorum farklı.
Konuyu silin o zaman. Konuya yorum yapıyoruz ya hani?
Hayırdır la muhtarı mısın sen buranın. Gayet konuyla alakalı işte nesi alakasız.Yapıyoruz da düşünüp taşınıp tartışıyoruz, senin yorum farklı.
Ya dostum sorduğun soru saçma ben anlatamıyor muyum, herkesin dini kendine. Birinin ateist olmasının bana etkisi veya bir olayı yok. Allah yaratmış ki onun ile o kul arasında.
Bakınız hala cevap vermiyorsunuz size diyorum ki önemli bir yere bağlayacağım birinden birini seçmenizi istiyorum. Ayrıca ateist dediğiniz rastgele birisi değil kendi oğlunuzu kastettim. Bakın rica ediyorum diyorum, siz diyorsunuz ki saçmalık yani yakışıyor mu size bu? Sorumu tekrar güzelce soruyorum ki önemli bir konuya bağlayacağım rica ediyorum. Çocuğunuz olsa ateist olmasını mı tercih edersiniz pedofilli olmasını mı? Hangisi sizce daha kötü?
Olmamasını tercih ederim canım.Bakınız hala cevap vermiyorsunuz size diyorum ki önemli bir yere bağlayacağım birinden birini seçmenizi istiyorum. Ayrıca ateist dediğiniz rastgele birisi değil kendi oğlunuzu kastettim. Bakın rica ediyorum diyorum, siz diyorsunuz ki saçmalık yani yakışıyor mu size bu? Sorumu tekrar güzelce soruyorum ki önemli bir konuya bağlayacağım rica ediyorum. Çocuğunuz olsa ateist olmasını mı tercih edersiniz pedofilli olmasını mı? Hangisi sizce daha kötü?
Olmamasını tercih ederim canım.
Seçmiyom.Yok birini seçicen ya zorla.
Kimin için daha kötü?
Senin fikrine göre. Hangisi daha kötü bir insandır?
Seçmiyorum.
İnsanın dinine göre iyi veya kötü neden diyeyim. Ateistin bana bir etkisi yok, ben insanım insan olarak bakacağım bana ve dünyaya etkisi. Dini umurumda olmaz. Bir bu dünyada bir de Allah katında iyi kötü ayrımı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.