Alman marşları niye yasak?

Sadece bunun yüzünden de 42 milyon insan öldü:

gettyimages-2637237.jpg

Kızıl Ordu'yu beceriksiz hale getiren adamdır.
34 milyon kendi askeri desek, Gulag'ı, tecavüz ettirdiği alman kadınları falan 42 milyonu geçiyor bence.

Tecavüzü kendi emretmiyor diye biliyorum. Orduda ki askerler yapıyor.

Nasıl olsa düzeltecek komutan var, vur votkayı.

Tecavüzü kendi emretmiyor diye biliyorum. Orduda ki askerler yapıyor.

Hocam emir konusunu ben de bilmiyorum fakat "Askerlerimin rahatlamaya ihtiyacı vardı" gibi cümleler kurunca onun yaptığını düşündüm.

Neden tüm bunlar kötü gibi anlatıyorsunuz ki? Amerikada et fiyatı şu kadarmış araba fiyatı şu kadarmış demesini biliyorsunuz. Amerika nasıl halkına bunları ucuz sağlıyor sanıyorsunuz. Emperyalizm kötü gibi anlatıyorsunuz sürekli. Güçlü olan güçsüz olanı ezer ve kaynaklarını sömürür. Bu kadar basit. Umarım bir gün Türkiye'de emperyalist olur.

Eski topraklarımızı kurtarmak isteğimiz emperyalizm ise emperyalistiz. Türkistan'ı, idil-ural'ı, azerbaycan'ı, kafkasya'yı, kırım'ı ve türkler?in yaşadığı başka yerleri iş!temek emperyalizm ise kutlu bir düşüncedir.

-Hüseyin Nihal Atsız

Neden tüm bunlar kötü gibi anlatıyorsunuz ki? Amerika'da et fiyatı şu kadarmış araba fiyatı şu kadarmış demesini biliyorsunuz. Amerika nasıl halkına bunları ucuz sağlıyor sanıyorsunuz. Emperyalizm kötü gibi anlatıyorsunuz sürekli. Güçlü olan güçsüz olanı ezer ve kaynaklarını sömürür. Bu kadar basit. Umarım bir gün Türkiye'de emperyalist olur.

eski topraklarımızı kurtarmak isteğimiz emperyalizm ise emperyalistiz. Türkistan'ı, idil-ural'ı, Azerbaycan'ı, Kafkasya'yı, Kırım'ı ve türkler? İn yaşadığı başka yerleri iş! Temek emperyalizm ise kutlu bir düşüncedir.

-Hüseyin nihal atsız

Reich Almanya'sı o dönemin süper gücüydü.

Hocam yukarıda yazdığıma ek olarak sovyetlerin 42 milyon insanı öldürmesi soykırım değil mi?
Ve sovyet marşlarının hepsi sosyal medyada mevcut.

Niye N*zi Almanya'sı soykırım yaptı denilince komünist oluyoruz? Stalin yapmadı demiyoruz ki.

İlk kanı almanlar mı döktü? Fransa'nın 1923'te alman bölgelerine saldırması orada ki sivillerin öldürülmesi...

2. dünya savaşı da dahil olmak üzere 1. dünya savaşından itibaren yaşanan sıkıntılar aslında Avusturya Macaristan ve sırbıstanın arasında yaşanan sorundur. Bu sorunda Avusturya Macaristan imparatorluğu ve müttefikleri agresif tutum sergilemiştir. Bu yüzden versay 20 yıllık bir ateşkes olarak görülmüştür. Ayrıca.

Hastalıklı mı? Eh... İngiltere demokrasilerin gülüydü mesela. Hindistan, Afrika, Kanada bunlardan birkaç örneği. Dahası da var.

ingiltere-somurgeleri.png

İngiliz'ler belki de en çok kan dökmüş millet olabilir fakat bunun almanların yaptıkları ile bir tutamazsınız. Biri emperyal amaçla bir ülkeyi işgal etmek için kan dömüştür, yani örnek vermek gerekirsem Türkiye yunanistanı işgal etmek için saldırıyor savaş oluyor ve kan dökülüyor, bunu birçok devlet yapmıştır. Ama almanlar kendi ülkelerinde yaşayan insanları sebepsiz öldürmüştür. Yani İngiliz'lerin denizaşırı toprakları işgali ile almanların yaptıkları bir tutulamaz. İlla benzer örnek vermek isteyecekseniz;
-Hindistan katliamı(ingilizler)
-Kongo katliamı(Belçika- 2. leopold)
-Cezayir katliamı(Fransa)
Gibi örnekler almanların yaptığı şeyler ile denk örneklerdir.

Ben hepsi iyidir demiyorum aksine hepsi kötü ama diğerlerine bir ton laf edip almanlara bu kadar sempati beslemeyi saçma buluyorum.

Ülkemizde adolf hitlerin bu kadar sevilme sebebi gayet aşikar. Ortak yahudi nefreti, fakat yahudilerin tarih boyunca türklerle hiçbir sorunu olmamıştır, osmanlı imparatorluğunda zanaat ile uğraşıp ekonomiye büyük katkıları olmuştur, uluslararası siyasette yıllarca Türkiye'nin haklarını savunmuşlardır. 2-3 tane adamın saçma sapan iftiraları ile yok osmanlıyı 3 yahudi yıkmış, yok 2 tane yahudi plan yapıp osmanlıyı yıkmış gibi saçmalıklar ile insanları yahudilere karşı sürekli kışkırtışmıştır.

Yahudilere olan düşmanlığın asıl sebebi ise yaptıkları meslektir. Kuyumculuk, faizcilik müslümanlar ve hristiyanlar tarafından hor görülen mesleklerdir, toplumdan pek kimse bu mesleklere yanaşmaz. Yahudiler ise sık sık sürüldükleri için sermatelerini yanlarında kolayca taşıyacakları ve gittikleri her yerde işe yarayacak bu meslekleri edinmişlerdir. Haliyle tarih boyunca yahudiler para ile ilgilenmiştir. İspanyadan kovulan yahudileri gayet zekice bir hamle ile osmanlı padişahı ülkemizde ağırlamış ve onlara çeşitli imkanlar sunmuştur ki uğraştıkları meslek ile bulundukları bölgeleri kalkındırsınlar.
Reich Almanya'sı o dönemin süper gücüydü.

Süper güç değildi, süper güç olmaya çalıştı olamadı.

2. dünya savaşı da dahil olmak üzere 1. dünya savaşından itibaren yaşanan sıkıntılar aslında Avusturya Macaristan ve sırbıstanın arasında yaşanan sorundur. Bu sorunda Avusturya Macaristan imparatorluğu ve müttefikleri agresif tutum sergilemiştir. Bu yüzden versay 20 yıllık bir ateşkes olarak görülmüştür. Ayrıca.

İngiliz'ler belki de en çok kan dökmüş millet olabilir fakat bunun almanların yaptıkları ile bir tutamazsınız. Biri emperyal amaçla bir ülkeyi işgal etmek için kan dömüştür, yani örnek vermek gerekirsem Türkiye yunanistanı işgal etmek için saldırıyor savaş oluyor ve kan dökülüyor, bunu birçok devlet yapmıştır. Ama almanlar kendi ülkelerinde yaşayan insanları sebepsiz öldürmüştür. Yani İngiliz'lerin denizaşırı toprakları işgali ile almanların yaptıkları bir tutulamaz. İlla benzer örnek vermek isteyecekseniz;
-Hindistan katliamı(ingilizler)
-Kongo katliamı(Belçika- 2. leopold)
-Cezayir katliamı(Fransa)
Gibi örnekler almanların yaptığı şeyler ile denk örneklerdir.

Ben hepsi iyidir demiyorum aksine hepsi kötü ama diğerlerine bir ton laf edip almanlara bu kadar sempati beslemeyi saçma buluyorum.

Ülkemizde adolf hitlerin bu kadar sevilme sebebi gayet aşikar. Ortak yahudi nefreti, fakat yahudilerin tarih boyunca türklerle hiçbir sorunu olmamıştır, osmanlı imparatorluğunda zanaat ile uğraşıp ekonomiye büyük katkıları olmuştur, uluslararası siyasette yıllarca Türkiye'nin haklarını savunmuşlardır. 2-3 tane adamın saçma sapan iftiraları ile yok osmanlıyı 3 yahudi yıkmış, yok 2 tane yahudi plan yapıp osmanlıyı yıkmış gibi saçmalıklar ile insanları yahudilere karşı sürekli kışkırtışmıştır.

Yahudilere olan düşmanlığın asıl sebebi ise yaptıkları meslektir. Kuyumculuk, faizcilik Müslüman'lar ve Hristiyan'lar tarafından hor görülen mesleklerdir, toplumdan pek kimse bu mesleklere yanaşmaz. Yahudiler ise sık sık sürüldükleri için sermatelerini yanlarında kolayca taşıyacakları ve gittikleri her yerde işe yarayacak bu meslekleri edinmişlerdir. Haliyle tarih boyunca yahudiler para ile ilgilenmiştir. İspanya'dan kovulan yahudileri gayet zekice bir hamle ile osmanlı padişahı ülkemizde ağırlamış ve onlara çeşitli imkanlar sunmuştur ki uğraştıkları meslek ile bulundukları bölgeleri kalkındırsınlar.

Süper güç değildi, süper güç olmaya çalıştı olamadı.

İlk olarak versay ateşkes değil almanları ezmeye yönelik olan bir antlaşma.
İkinci olarak yahudiler almanların işyerlerini taşlıyorlardı almanlara saldırıyorlardı. İngiliz'ler kendi çıkarları için Afrika'da milyonlarca masum insanı öldürmüşlerdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı