Alman marşları niye yasak?

İlk olarak versay ateşkes değil almanları ezmeye yönelik olan bir antlaşma.
İkinci olarak yahudiler almanların işyerlerini taşlıyorlardı almanlara saldırıyorlardı. İngiliz'ler kendi çıkarları için Afrika'da milyonlarca masum insanı öldürmüşlerdir.

Yahudiler her savaş döneminde olduğu gibi herhangi ülke savaşa girdiğinde ekonomiyi ele geçirmeye çalışırlar. Hitler'in yaptığı hafif bile kalıyor. Umarım Mossad gelmez.

İlk olarak versay ateşkes değil almanları ezmeye yönelik olan bir antlaşma.
İkinci olarak yahudiler almanların işyerlerini taşlıyorlardı almanlara saldırıyorlardı. İngiliz'ler kendi çıkarları için Afrika'da milyonlarca masum insanı öldürmüşlerdir.

Kağıt üstünde antlaşma olarak geçse de general foch "bu bir barış antlaşması değil, 20 yıl sürecek bir ateşkestir" demiştir. Çünkü bunun 2. bir savaşı tetikleyeceği maddelerinin ağırlığından belliydi.

O kadar yazı okudum bu yahudi saldırganlığını hiç görmedim varsa bir kaynak atar mısınız?

Afrika ve polinezya adalarında yapılan katliamlar İngiliz şirketlerinin yaptığı katliamlar olduğu için doğrudan hükümet emri ile yapılan katliam Hindistan'daki katliamlar olarak geçer. Afrika'da yapılan katliamlar genelde Avrupa'lı köle tüccarları tarafından yine afrikalılara yaptırıldığı için orası bayağı karışık bir nokta.

Yahudiler her savaş döneminde olduğu gibi herhangi ülke savaşa girdiğinde ekonomiyi ele geçirmeye çalışırlar. Hitler'in yaptığı hafif bile kalıyor. Umarım mossad gelmez.

Konuyla alakasız ama yahudiler osmanlı imparatorluğuna da aynısını yapmaya çalışmadı mı?

2. dünya savaşı da dahil olmak üzere 1. dünya savaşından itibaren yaşanan sıkıntılar aslında Avusturya Macaristan ve sırbıstanın arasında yaşanan sorundur. Bu sorunda Avusturya Macaristan imparatorluğu ve müttefikleri agresif tutum sergilemiştir. Bu yüzden versay 20 yıllık bir ateşkes olarak görülmüştür. Ayrıca.

İngiliz'ler belki de en çok kan dökmüş millet olabilir fakat bunun almanların yaptıkları ile bir tutamazsınız. Biri emperyal amaçla bir ülkeyi işgal etmek için kan dömüştür, yani örnek vermek gerekirsem Türkiye yunanistanı işgal etmek için saldırıyor savaş oluyor ve kan dökülüyor, bunu birçok devlet yapmıştır. Ama almanlar kendi ülkelerinde yaşayan insanları sebepsiz öldürmüştür. Yani İngiliz'lerin denizaşırı toprakları işgali ile almanların yaptıkları bir tutulamaz. İlla benzer örnek vermek isteyecekseniz;
-Hindistan katliamı(ingilizler)
-Kongo katliamı(Belçika- 2. leopold)
-Cezayir katliamı(Fransa)
Gibi örnekler almanların yaptığı şeyler ile denk örneklerdir.

Ben hepsi iyidir demiyorum aksine hepsi kötü ama diğerlerine bir ton laf edip almanlara bu kadar sempati beslemeyi saçma buluyorum.

Ülkemizde adolf hitlerin bu kadar sevilme sebebi gayet aşikar. Ortak yahudi nefreti, fakat yahudilerin tarih boyunca türklerle hiçbir sorunu olmamıştır, osmanlı imparatorluğunda zanaat ile uğraşıp ekonomiye büyük katkıları olmuştur, uluslararası siyasette yıllarca Türkiye'nin haklarını savunmuşlardır. 2-3 tane adamın saçma sapan iftiraları ile yok osmanlıyı 3 yahudi yıkmış, yok 2 tane yahudi plan yapıp osmanlıyı yıkmış gibi saçmalıklar ile insanları yahudilere karşı sürekli kışkırtışmıştır.

Yahudilere olan düşmanlığın asıl sebebi ise yaptıkları meslektir. Kuyumculuk, faizcilik Müslüman'lar ve Hristiyan'lar tarafından hor görülen mesleklerdir, toplumdan pek kimse bu mesleklere yanaşmaz. Yahudiler ise sık sık sürüldükleri için sermatelerini yanlarında kolayca taşıyacakları ve gittikleri her yerde işe yarayacak bu meslekleri edinmişlerdir. Haliyle tarih boyunca yahudiler para ile ilgilenmiştir. İspanya'dan kovulan yahudileri gayet zekice bir hamle ile osmanlı padişahı ülkemizde ağırlamış ve onlara çeşitli imkanlar sunmuştur ki uğraştıkları meslek ile bulundukları bölgeleri kalkındırsınlar.

Süper güç değildi, süper güç olmaya çalıştı olamadı.

1915'de Osmanlı'da sevk ve iskan kanunu çıkardı ve Türkler köylerde yaşayan ermenileri öldürdü. Bir sürü ermeni göç etmek zorunda kaldı. Ne Almanya'nın nede İngiltere'nin yaptığı kötü değil yani. İngiltere Dünya'nın en çok sömürü yapan ülkesi ve şuan gördüğün gibi keyifleri gayet yerinde. Türkiye'de ise milyonlarca Suriyeli Afgan var. Keyfimiz yerinde değil gibi görünüyor. Güçlü güçsüzü ezer. Sümerlerden (MÖ-4000-MÖ-2000) bugüne kadar hep böyleydi ve böyle devam edecek.

2. dünya savaşı da dahil olmak üzere 1. dünya savaşından itibaren yaşanan sıkıntılar aslında Avusturya Macaristan ve sırbıstanın arasında yaşanan sorundur. Bu sorunda Avusturya Macaristan imparatorluğu ve müttefikleri agresif tutum sergilemiştir. Bu yüzden versay 20 yıllık bir ateşkes olarak görülmüştür. Ayrıca.

İngiliz'ler belki de en çok kan dökmüş millet olabilir fakat bunun almanların yaptıkları ile bir tutamazsınız. Biri emperyal amaçla bir ülkeyi işgal etmek için kan dömüştür, yani örnek vermek gerekirsem Türkiye yunanistanı işgal etmek için saldırıyor savaş oluyor ve kan dökülüyor, bunu birçok devlet yapmıştır. Ama almanlar kendi ülkelerinde yaşayan insanları sebepsiz öldürmüştür. Yani İngiliz'lerin denizaşırı toprakları işgali ile almanların yaptıkları bir tutulamaz. İlla benzer örnek vermek isteyecekseniz;
-Hindistan katliamı(ingilizler)
-Kongo katliamı(Belçika- 2. leopold)
-Cezayir katliamı(Fransa)
Gibi örnekler almanların yaptığı şeyler ile denk örneklerdir.

Ben hepsi iyidir demiyorum aksine hepsi kötü ama diğerlerine bir ton laf edip almanlara bu kadar sempati beslemeyi saçma buluyorum.

Ülkemizde adolf hitlerin bu kadar sevilme sebebi gayet aşikar. Ortak yahudi nefreti, fakat yahudilerin tarih boyunca türklerle hiçbir sorunu olmamıştır, osmanlı imparatorluğunda zanaat ile uğraşıp ekonomiye büyük katkıları olmuştur, uluslararası siyasette yıllarca Türkiye'nin haklarını savunmuşlardır. 2-3 tane adamın saçma sapan iftiraları ile yok osmanlıyı 3 yahudi yıkmış, yok 2 tane yahudi plan yapıp osmanlıyı yıkmış gibi saçmalıklar ile insanları yahudilere karşı sürekli kışkırtışmıştır.

Yahudilere olan düşmanlığın asıl sebebi ise yaptıkları meslektir. Kuyumculuk, faizcilik müslümanlar ve hristiyanlar tarafından hor görülen mesleklerdir, toplumdan pek kimse bu mesleklere yanaşmaz. Yahudiler ise sık sık sürüldükleri için sermatelerini yanlarında kolayca taşıyacakları ve gittikleri her yerde işe yarayacak bu meslekleri edinmişlerdir. Haliyle tarih boyunca yahudiler para ile ilgilenmiştir. İspanyadan kovulan yahudileri gayet zekice bir hamle ile osmanlı padişahı ülkemizde ağırlamış ve onlara çeşitli imkanlar sunmuştur ki uğraştıkları meslek ile bulundukları bölgeleri kalkındırsınlar.

Süper güç değildi, süper güç olmaya çalıştı olamadı.
İngilizler kadar Almanlar'da suçludur, 2.Wilhelm'in Weltpolitik politikası en büyük örneğidir.
2.Dünya Savaşı ve Hitler'den bahsetmeye gerek bile yok sanırsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı