Almanya'ya nasıl gidilir?

@revolutıon..... Hayattan istedigim her seye sahibim zaten, beklentilerimi hic büyük tutmadim ama Hayat bana hep fazlasini verdi. Sevgi dolu ebeveynlerim, beni seven bir esim, cok sevdigim cocuklarim ve zevk alarak yaptigim bir isim var. Bunlar olunca yani huzur ve sevk olunca para otomatik geliyor zaten. Ben buna inaniyorum ya da kendimi buna inandirmisim bilemiyecegim simdi :)
Adamlar eti 5 TL ye yiyorlar.

Aslinda resimdeki kampanya biraz pahali evet normalde 5 € kilosu ama 5 kilo alinca farkli bir kampanyaya dahil oluyorsunuz 20 €.
Yani kilo 5 € ama 5 kilo alinca 20 € veriyorsunuz. Ben genelde 20 kilo aliyorum ve kücük buzluk posetlerine koyup bodrumdaki buzlukta muhafaza ediyorum. :)

Sevgiler :)

@revolutıon..... Hayattan istedigim her seye sahibim zaten, beklentilerimi hic büyük tutmadim ama Hayat bana hep fazlasini verdi. Sevgi dolu ebeveynlerim, beni seven bir esim, cok sevdigim cocuklarim ve zevk alarak yaptigim bir isim var. Bunlar olunca yani huzur ve sevk olunca para otomatik geliyor zaten. Ben buna inaniyorum ya da kendimi buna inandirmisim bilemiyecegim simdi :)

Aslinda resimdeki kampanya biraz pahali evet normalde 5 € kilosu ama 5 kilo alinca farkli bir kampanyaya dahil oluyorsunuz 20 €.
Yani kilo 5 € ama 5 kilo alinca 20 € veriyorsunuz. Ben genelde 20 kilo aliyorum ve kücük buzluk posetlerine koyup bodrumdaki buzlukta muhafaza ediyorum. :)

Neşeli enginar siz nasıl almanya ya gittiniz?

@revolutıon.....
Sanirim Almanya'ya nasil gittiniz? diye soracaktiniz. Ben aile birlesimi ile gittim. Zaten bizim bütün sülale Almanya'da ve babam 1960'lardan beri burada kaliyor zaten. Türkiye'de kan bagi olarak sadece Ablam ve Halam var bir tane. Yani tüm sülale burada. Babam Türkiye kütürü ve egitimi ile büyümemizi istedigi icin 16 yasima kadar bizi Türkiye'de birakti yani sadece babam Türkiye'ye tatile geldigi zaman senede iki kez görebiliyorduk. Bu yüzden ona bayagi kizginim ama bu baska bir basligin konusu.

@Neşeli Enginar bi' Almanya'ya gidiş rehberi bekliyorum artık sizden:).

Almanya'ya hemen hemen herkes gelebilir ama Almanya'da kalmak yani oturum ve calisma izni almak sorun.
Bayagi uzun bir rehber olur bu ve böyle bir rehber hazirlamak icin hic sevkim yok :)
Ama belirli bir konuda sorulariniz varsa cevaplamaya calisirim.

İltica hakkına sadece siyası suçlular sahip olabilir.

Öyle degil. Dediginiz gibi siyasi ve düsünce sucu yüzünden baski altinla olanlar ya da azinlik oldugu icin baski görenler iltica edebiliyor.
Iltica eden yüzlerce hala görüstügüm arkadaslar var. Kimi gercek düsünce suclusu (?) kimi ekonomik nedenlerden gelmis ama burada Türkiye devleti tarafindan fislenmistim falan diye yalan söyleyenler. 90'li yillarda onlarca iskeceden gecmis hala psikolojisi tam düzelmemis insanlar var arkadaslarimin arasinda. Yazik yani cok yazik.

@Neşeli Enginar Yani isteyen kişi "Ekonomi çok kötü yaşayamıyorum." dediği zaman iltica hakkına mı sahip oluyor?

Hayir yanlis anlamissiniz EKONOMI asla iltica etmek icin bir sebep degildir. Söyle örneklendireyim isterseniz mesela Süryani oldugum icin Türkiye Devleti veya Halki dinimi yasamama izin vermiyordu ve dislaniyordum iltica sebebidir ya da Alevi oldugum icin sürekli taciz ediliyorum vs.

Hayir yanlis anlamissiniz EKONOMI asla iltica etmek icin bir sebep degildir. Söyle örneklendireyim isterseniz mesela Süryani oldugum icin Türkiye Devleti veya Halki dinimi yasamama izin vermiyordu ve dislaniyordum iltica sebebidir ya da Alevi oldugum icin sürekli taciz ediliyorum vs.
Anladım sağolasın abim.

Sizce ilticanın kabul olma durumu nedir tahminen yani genel olarak kabul olma oranı tanıdıklarınızın
Sizce ilticanın kabul olma durumu nedir tahminen yani genel olarak kabul olma oranı tanıdıklarınızın
Yani şu durumda giden tanıdıklarınızın ilticası kabul olma ihtimali nedir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı