Alper Gezeravcı'ya sormak isteyeceğiniz sorular

55 milyon dolarlık bu seyahat yerine o para 55 tane fakir insana dağıtılsa daha verimli harcanmış olur muydu?

Disslike atanların tuzu kuru da bu parayı 55 tane fakir aileye dağıtsan her birinin hayatı değişirdi. Sadece kendi aileleri değil torunları bile rahat eder bu parayla. Oysa ülkeyi yöneten gitti 1-2 haftalık turizme yatırdı.
O 55 milyon dolar seyehata gitmeseydi yine garibanın eline geçmiyecekti.

Bilim adamı olmak için özel bir okul mu var güzel kardeşim. Harp okulları günümüzdeki çoğu üniversiteden güzel eğitim veriyor.
Nasıl yani? Kimya, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Uzay Bilimleri ve daha birçok alan. Bu alanlarda eğitim alan insanların yapmaları gereken deneyi Harp okullarında yetişen birinin yapabileceğini mi söylüyorsunuz? O zaman bütün bölümleri kapatalım Fen bilimlerini, Sosyal bilimleri hatta Hukuk ve Tıp bölümünü de kapatalım nasıl olsa Harp okulları var. Ameliyata felan da onlar girebilir sonuçta çoğu üniversiteden güzel eğitim veriyorlar. Yazdığım eleştiriyi çarpıtmanıza izin veremem.

55 milyon dolarlık bu seyahat yerine o para 55 tane fakir insana dağıtılsa daha verimli harcanmış olur muydu?

Disslike atanların tuzu kuru da bu parayı 55 tane fakir aileye dağıtsan her birinin hayatı değişirdi. Sadece kendi aileleri değil torunları bile rahat eder bu parayla. Oysa ülkeyi yöneten gitti 1-2 haftalık turizme yatırdı.

Neden 55 aile 1.706.829.850, 00 Türk lirası o kadar aileye fazla gelir.

Nasıl yani? Kimya, biyoloji, moleküler biyoloji, uzay bilimleri ve daha birçok alan. Bu alanlarda eğitim alan insanların yapmaları gereken deneyi harp okullarında yetişen birinin yapabileceğini mi söylüyorsunuz? O zaman bütün bölümleri kapatalım fen bilimlerini, sosyal bilimleri hatta hukuk ve tıp bölümünü de kapatalım nasıl olsa harp okulları var. Ameliyata falan da onlar girebilir sonuçta çoğu üniversiteden güzel eğitim veriyorlar. Yazdığım eleştiriyi çarpıtmanıza izin veremem.

Kardeşim harp okulları asker yetiştirir ve sadece bir alanda eğitim vermez. Mezun bir adam biriken fazla konuda detaylı eğitim alır. Özellikle Hava Harp Okulu eğitim proglamına bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca adamın uzayda yaptığı deneylerin biyolojiye alakası olmadığını da belirtirim. Zaten bu iş için de en uygun kişi oydu özellikle böyle bir işi. Yapabilecek en mantıklı adaya verdiler. Ve evet tıp mezunlarının yapamadığını gata'lıların yaptığını düşünürsek yerinde bir tespit olur.

Kardeşim harp okulları asker yetiştirir ve sadece bir alanda eğitim vermez. Mezun bir adam biriken fazla konuda detaylı eğitim alır. Özellikle Hava Harp Okulu eğitim proglamına bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca adamın uzayda yaptığı deneylerin biyolojiye alakası olmadığını da belirtirim. Zaten bu iş için de en uygun kişi oydu özellikle böyle bir işi. Yapabilecek en mantıklı adaya verdiler. Ve evet tıp mezunlarının yapamadığını gata'lıların yaptığını düşünürsek yerinde bir tespit olur.
Yani GATA'daki personeller TIP okumayan personeller. Hmm.. Peki. Gerçekçi olmadığınızı kendiniz de çok iyi biliyorsunuz. Önce bilim camiasını hiçe saydınız şimdi de sağlık camiasını hiçe sayıyorsunuz. Gerekli yerlere müracaat etsene bütün bölümler kapatılsın sadece askeri okullar kalsın diye. Zaten bir işe yaramıyorlar ya hani.

Tıp mezunlarının yapamadığı gatalıların yaptığı ne varmış ayıptır sorması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı