Alt yapı olmayan eve internet önerisi

zalf430

Hectopat
Evimizde alt yapı olmadığından ve gelmesinin de çok zaman alacağından Turkcell superbox alabiliriz. Evde amcamlarla birlikte 7-8 kişi kullanacağız. Sizden ricam bana Mbps'i yüksek internet önermeniz. Eğer superbox gibi alt yapı olmadan kullanılan internet varsa onu da önerebilir misiniz? Şöyle bir şey daha buldum Myfi'nin alt yapısı olmadan kullanılabilir interneti:

Ama 8Mbit bayağı düşük bir değer. Bunun gibi olup yüksek Mbit'li var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu inceleyebilirsiniz muhtemelen günlük ev kullanıcısı için iş görür fakat online oyun oynamak gibi bir planınız varsa uzak durun derim çok yüksek ping değerleri görmeniz olası. Sadece bilgilendirmek için atıyorum bu arada kullanmadım.

Son düzenleme:
Hocam isterseniz altyapıyı nasıl kısa bir sürede bağlattığımı ve sizinde bağlatabileceğinizi söyleyebilirim?
Dostum herkesi Yusuf Kıraç'a yönlendirmekten bıkmadın mı ? Kötü bir şey yapıyorsun demiyorum yardımcı olmaya çalışıyorsun fakat her şey bir Türk Telekom yetkilisine yazmakla çözülmüyor maalesef. Senin işin hallolmuş olabilir ama bir çok değişken var bu konuda. 2018'den beri binama altyapı bekliyordum 3-4 gün önce kullanıma açıldı ancak. Bu zaman zarfında iletişime geçmediğim insan kalmadı ama planlama aşamasında olmayınca altyapı çalışması ne kadar çabalarsan çabala o altyapı için uğraşmıyor bu lanet firma.

Bunları da inceleyebilirsiniz muhtemelen günlük ev kullanıcısı için iş görürler fakat online oyun oynamak gibi bir planınız varsa uzak durun derim çok yüksek ping değerleri görmeniz olası. Sadece bilgilendirmek için atıyorum bu arada ikisini de kullanmadım.
Hocam netgalaksi'nin altyapısız internet verdiği hakkında bi bilgi göremedim?

Dostum herkesi Yusuf Kıraç'a yönlendirmekten bıkmadın mı ? Kötü bir şey yapıyorsun demiyorum yardımcı olmaya çalışıyorsun fakat her şey bir Türk Telekom yetkilisine yazmakla çözülmüyor maalesef. Senin işin hallolmuş olabilir ama bir çok değişken var bu konuda. 2018'den beri binama altyapı bekliyordum 3-4 gün önce kullanıma açıldı ancak. Bu zaman zarfında iletişime geçmediğim insan kalmadı ama planlama aşamasında olmayınca altyapı çalışması ne kadar çabalarsan çabala o altyapı için uğraşmıyor bu lanet firma.
Altyapınız sizin isteğiniz ile mi oldu hocam? Yoksa önceden planlanan bir durum muydu? Ben de aynı şekilde konuyu açan arkadaş ile aynı sorundan muzdaribim. Evime 10 mbit hız gelmekte.

Bıkmadım kardeşim millete yardımcı olmamdan şikayetçiysen moderatörlere bildirebilirsin.
2 kişiye yazmasını söyledim twitterdan 2sinede geldi?

3-4 yıldır alt yapı gelmiyor bizede :)
Bunu inceleyebilirsiniz muhtemelen günlük ev kullanıcısı için iş görür fakat online oyun oynamak gibi bir planınız varsa uzak durun derim çok yüksek ping değerleri görmeniz olası. Sadece bilgilendirmek için atıyorum bu arada kullanmadım.
Yani genelde LoL oynuyorum baya o yüzden ping sıkıntısı olursa zor olur.
20 Mbps'e kadar çıkıyormuş uzay net de. Yinede ping çıkar mı ?
Yalnız uzay net de yeterli bilgi göremedim. Kota falan var mı yani diyelim 50 GB kıtadan sonra internet hızı vs. düşer mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı