Altyapı Maksimum Hız Değişimi

ieithers

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Tam Zamanlı Öğrenci
Yaklaşık 4 ay önce İSS'imi değiştiricektim ve Netspeed'e geçmeyi planlıyordum altyapı sorgulamasında alabileceğim en fazla hız 9 Mbps olduğu görülüyordu, Türk Telekom 16 Mbps verebildiği için ona geçtim şimdi Technopat'ta internet erişim sorununa bakarken bende bir altyapı testi yaptım ve Netspeed'deki altyapı desteğimin 15 Mbps'a çıktığını gördüm.
Nedeni nedir?

Screenshot_3.png

Yaklaşık 4 ay önce İSS'imi değiştiricektim ve Netspeed'e geçmeyi planlıyordum altyapı sorgulamasında alabileceğim en fazla hız 9 Mbps olduğu görülüyordu, Türk Telekom 16 Mbps verebildiği için ona geçtim şimdi Technopat'ta internet erişim sorununa bakarken bende bir altyapı testi yaptım ve Netspeed'deki altyapı desteğimin 15 Mbps'a çıktığını gördüm.
Nedeni nedir?

Eki Görüntüle 822557
Yeni port kurulmuş/kiralanmış olabilir. Altyapı çalışması yapılmış olabilir. Bunlar mümkün yani.

Nedeni nedir?

Eki Görüntüle 822557

15 diyor ama zaten TT sabitleme yapacak kopma olmasın diye 10 alırsınız diye düşünüyorum.

38 mbps gösteriyor bende daha yüksek alabilme ihtimalim var mı ? bunu nasıl öğrenirim

Daha yüksek alabilme imkanınız var.
Ne zaman size daha yakın yeni tip bir saha dolabı mahallene gelirse.

15 diyor ama zaten TT sabitleme yapacak kopma olmasın diye 10 alırsınız diye düşünüyorum.

Daha yüksek alabilme imkanınız var.
Ne zaman size daha yakın yeni tip bir saha dolabı mahallene gelirse.
benim şu garibime gitmişti gözde bir yerde oturuyorum oturdugum şehire göre. ve tam yan binamız max hızı 79mbps iken bizde 39 olması canımı sıkmıştı umarım çözüm gelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı