Amazon.com Kargo ve Gümrük Ücretini Düşürme

baybezelye

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, biraz araştırma yaparak istediğim ürünün en ucuzunu Amazon.com'da buldum. Yalnız kargo ücreti ve gümrük vergisi ile fiyat biraz artıyor. Tek merak ettiğim kargo ücretini herhangi bir yolla daha ucuza getirebilir miyim? Ayrıca gümrük vergisi, ürün gümrüğe takılmaz ise iade ediliyormuş diye duydum var mı böyle bir durum?

İstediğim ürün: Real Tone Cable

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, biraz araştırma yaparak istediğim ürünün en ucuzunu Amazon.com'da buldum. Yalnız kargo ücreti ve gümrük vergisi ile fiyat biraz artıyor. Tek merak ettiğim kargo ücretini herhangi bir yolla daha ucuza getirebilir miyim? Ayrıca gümrük vergisi, ürün gümrüğe takılmaz ise iade ediliyormuş diye duydum var mı böyle bir durum?

İstediğim ürün: Real Tone Cable
Hatırladığım kadarıyla 22$ üstü ürünler gümrüğe takılıyor. Yani vergi ödemek mecburiyetindesiniz.
Kargo ücretini düşüreceklerini sanmam.

Kargo gümrüğe takılır fakat bazı durumlarda ortalama gümrük bedelinden daha düşük bir vergi çıkıyor. Böyle olursa kalanı iade ediyorlar size. Fakat lütfen e-posta yolu ile ulaşıp kargo veya gümrük ücretini sildirmeye çalışmayın. Bazı yapanlar var ama çok ucuzuna kaçmak bu işin. Yani oradaki kişi zaten sizi direk reddediyor. Ama ısrar edip resmen yalvaranlar oluyor. Bunu kendinize ve ülkemize yapmayın cidden.

Yok hocam, ben sadece herhangi bir yolu var mı diye fikir almak istedim. Zaten siparişimi verdim, her türlü ucuza geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı