Amazon.com.tr ASUS Cashback Yüzünden İade Almıyor

KilliGobek

Picopat
Kuzenime bir anakart almıştık lakin ekran kartını su teması dolayısı ile bozdu. Anakarta hiçbir su veyahut bişey olmadı, arka ayna jelatini bile açılmadı ve iade istedik 7. günde lakin ASUS'un cashback kampanyasına katıldığımız için iade almayacakları söylendi. Böyle bir şey mümkün mü?

O parayı ASUS geri almalı ki iade alabilsinler. Cashback yapılan bir ürünü iade almamaları bence normal bir durum.
Olayı daha detaylı açıklar mısınız?
Ekran kartı mı bozuldu anakart mı?
Sanırım ekran kartı bozulduğundan ve bu yüzden anakartı kullanamayacağından iade etmek istiyor.

Son düzenleme:
Hocam kampanyanın sayfasında detaylı bilgi vardır. https://promotion.asus.com/tr/tr/mb-intel-cpu-q2-2020/tac Mesela burada iade edilemez gibi bir şey geçmiyor. İadeyle alakalı sadece "Katılımcı promosyon ürününü iade ettiyse promosyonla ilgili hakları iptal edilir. Ödemesi yapılan haklar, ek 75,00 € işlem ücretiyle birlikte ASUS’a geri ödenmelidir. " Yazıyor.

Almaz tabii. ASUS'dan ürün al, banka hesabına kampanya miktarı kadar para yatırsınlar sonra da ürünü bozup iade etmeye çalış. Burada bir mantık var mı?

Gönder servise ücret karşılığı tamirini yaparlar.
Anakart bozulmamış. Arkadaş biraz garip anlattığı için öyle anlaşılıyor.

Anakart bozulmamış. Arkadaş biraz garip anlattığı için öyle anlaşılıyor.

Öyle olsa dahi ilk önce ASUS'a anlatır durumu gönderdikleri parayı iade eder sonra ürün iadesi için başvurur.

Bu şekilde ne oluyor sen 1000 TL verip Amazon'dan ürünü alıyorsun, ASUS banka hesabına 200 TL yatırıyor sonra ürünü iade edip 1000 TL'yi geri almaya çalışıyorsun. Amazon ne diyecek 200 TL hayırlı olsun mu?

Arkadaşlar mevzuyu anlamamdı sanırım. Benim anladığım Ana Kart sağlam ve açılmadı Ekran Kartı bozulduğu için Ana Kartı iade etmek istiyorsunuz. Kullanamayacağınız için doğru mu.

Arkadaşlar mevzuyu anlamamdı sanırım. Benim anladığım Ana Kart sağlam ve açılmadı Ekran Kartı bozulduğu için Ana Kartı iade etmek istiyorsunuz. Kullanamayacağınız için doğru mu.
Anakart ve ekran kartı özel isim değil, neden büyük harfle yazıyorsunuz?
Öyle olsa dahi ilk önce ASUS'a anlatır durumu gönderdikleri parayı iade eder sonra ürün iadesi için başvurur.

Bu şekilde ne oluyor sen 1000 TL verip Amazon'dan ürünü alıyorsun, ASUS banka hesabına 200 TL yatırıyor sonra ürünü iade edip 1000 TL'yi geri almaya çalışıyorsun. Amazon ne diyecek 200 TL hayırlı olsun mu?
Yani ben aksini iddia etmedim neden bana rage attığını anlamadım ama...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı