- Makaleler
- 13
Haklısınız ancak para iadesi alıp aynı modelin ikinci elini alabilirsiniz. İlla ki satan bir kişi vardır. En azından başınız daha çok ağrımaz.
Teşekkür ederim. Uğraşıcaz maalesef artık yapacak bir şey yok. Şimdi servispoint üzerinden gördüm ki benden habersiz iade süreci başlatmışlar. Daha bugün monitör ellerine geçti ve benimle iletişime bile geçmediler.Şimdiden size sabırlar, İncehesap sürecinizi ellerinden geldiği kadar uğraştırıyorlar. Israrcı olup daha düşük özellikli teklifleri kabul etmemeye çalışın. THH ile gider ve karar çıkarırsanız da en son icra ile zorla değişim yaptırabilir veya değişim kararı ile icraya gidip güncel değer belirlemesi yaptırarak o şekilde iade alabilirsiniz.
Söylediğim gibi sabırlar. Hem ServisPoint hem de İncehesap her ikisi de oldukça sorunlu ve tüketici karşıtı hareketleri ile bilinen firmalar.Teşekkür ederim. Uğraşıcaz maalesef artık yapacak bir şey yok. Şimdi servispoint üzerinden gördüm ki benden habersiz iade süreci başlatmışlar. Daha bugün monitör ellerine geçti ve benimle iletişime bile geçmediler. Eki Görüntüle 2545865
Çok teşekkürler hocam bütün cevaplar için.Söylediğim gibi sabırlar. Hem ServisPoint hem de İncehesap her ikisi de oldukça sorunlu ve tüketici karşıtı hareketleri ile bilinen firmalar.
ServisPoint'e dair tüm işlem durumlarını düzenli ekran görüntüleri alarak saklayın. Sonradan düzenleme yaparak kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar.
Ayrıca zaman kaybetmeden bu görüntü ile birlikte rızanız olmadan iade işlemi yapıldığı ve iadeyi kabul etmediğinizi saıtıcıya yani İncehesap'a iletin. Bu ilettiğiniz mesajı bir yerde saklayın. İleriki işlemlerde gerekecek.
Ne önerdiler hocam sana?Çok teşekkürler hocam bütün cevaplar için.
Şimdi ServisPoint ile görüştüm. İleride bazı arkadaşlar yaşarsa diye buraya da update geçeyim.
ServisPoint MSI ile görüşüp, ürünün iade/değişim raporunu tarafıma yollayacakmış. Ben de bu iade/değişim raporu ile incehesap ile görüşeceğim. Yani başlayan bir iade durumu yokmuş. Yazdıkları mesaj biraz eksik olduğu için öyle anlaşılıyordu.
Sen mesajı atalı aylar olmuş fakat yine de söyleyeyim. SAMSUNG 2K 240Hz OLED'i uygun fiayata bulunca iade alıp 1-2 bin lira fark ile SAMSUNG satın aldım. Pişman değilim, kararımdan memnunum. Daha da Amazon'dan böyle ürünleri ancak bedava fiyatına alırım.Hocam bir güncelleme var mı? Bende de aynı monitör var arıza yaptı kronik bir şey heralde. Yurtdışında da türkiyede de bir sürü insanı görüyorum bu sıralar sorun yaşayan. BEn de servispoint'e yolladım bekliyorum. İncehesaptı benim satıcı ama amazondan almıştım ben de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.