Amazon.com.tr'den aldığım SSD'nin kutusu boş çıktı

Amazon her iadeyi kabul ediyor ama böyle bir ürünü kargo şirketindeki kurye çalmadıysa Amazon'dan gelme ihtimali yok.

Madem ben de Amazon'dan SSD alayım içindeki SSD'yi alıp AAA içi boş çıktı diyerek Amazon'dan tekrar göndermesini isteyeyim. Bir SSD fiyatına 2 tane olsun. Amazon'un malı deniz yemeyen keriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir şey olabilir biri SSD almıştır iade diye boş kutu göndermiştir, kutu kontrol edilmeden satışı çıkmıştır o da arkadaşa denk gelmiştir. Eğer çözüm bulunamazsa bu dediği söyleyin yakın zamanda bu ürün iade edildi mi, iade ürünü mü gönderdiniz falan diye aklıma gelen tek ihtimal bu.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tahta RAM vakası gibi bu ama konunun troll ya da dolandırıcılık olma ihtimaline karşı şimdilik bir şey önermeyeceğim.
 
Yazılanlara toplu şekilde cevap veriyim evet konuşma üslubum biraz sert olmuş stresten ben de ne yazacağımı bilemedim.

Kutuyu babannem kurcalamış olamaz kargonun kutusunu elimle ben açtım. İçinden çıkan SSD'nin kutusu açık vaziyetteydi.

Ve ürünü daha fazla para vererek Türkiye garantili olsun diye AmazonTR'den aldım.
Screenshot_2022-09-16-01-19-04-272_com.amazon.mShop.android.shopping.png


Şu an yaşadığım şeye ben de inanamıyorum internette birkaç sitede daha Amazon tarafından boş kutu gönderildiği hakkında yazılar okudum. İnancım şu ki kargonun desisine bakarak inceleme yapıp bana ya para iadesi ya da ürünü yollarlar.

Güncelleme : Fotoğrafların iş yapmayacağının maalesef farkındayım ama kutuyu açarken videoya almadım çünkü başıma böyle bir şeyin gelebileceği ihtimali aklımın ucundan bile geçmedi.
 
Son olarak ben de Amazon'dan anakart aldım sorunsuz ve çok iyi paketlenmiş elime ulaştı. Kasamı da Vatan Bilgisayar'dan kolay gelsin firması ile aldım onda da bir sorun yaşamadım. Böyle bir şeyin nasıl olabileceğine hala inanamıyorum defalarca kutuların içine baktım düştü mü düşmedi mi ben mi görmedim diye ama kargo kutusu sapasağlam hiç açıklık yok içinden düşme ihtimali de 0. bana sadece şu an paketin desisi yardımcı olacak.

IMG_20220916_013512.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son olarak ben de amazondan anakart aldım sorunsuz ve çok iyi paketlenmiş elime ulaştı. Kasamı da Vatan Bilgisayardan Kolay Gelsin firması ile aldım onda da bir sorun yaşamadım. Böyle bir şeyin nasıl olabileceğine hala inanamıyorum defalarca kutuların içine baktım düştü mü düşmedi mi ben mi görmedim diye ama kargo kutusu sapasağlam hiç açıklık yok içinden düşme ihtimali de 0. Bana sadece şu an paketin desisi yardımcı olacak Eki Görüntüle 1518719
Fotoğrafta apartman adını vs. sansürle hocam alttaki numara cep numarası mı bilmiyorum eğer öyleyse onu da sansürle.
 

Geri
Yukarı