Elektronik Amazon Creative Pebble Plus 2.1 717,60 TL

Arkadaşlar son durum nedir halen daha önerir misiniz, sorun yaşayan oldu mu?
 
Arkadaşlar son durum nedir halen daha önerir misiniz, sorun yaşayan oldu mu?

Dandik 2+1 hoparlörler bile 800-900 lira olmuş, bu fiyata bu hoparlör çok iyi. Denediğim kadarıyla maksimum seste cızırtı veya ses bozulması olmadı, Dolby Atmos kullanıyorum belki ondandır.

Bundan önce 2012 yılında almış olduğum modelini hatırlamadığım mikado marka 2+1 hoparlörüm vardı, tizi daha iyi veriyordu. Maalesef depremde kırıldığı için yine mikado marka hoparlör alayım dedim. 800TL civarına mikado MD-1700 hoparlöre denk geldim. Yorumlara baktığımda çok kötü olduğu söyleniyordu, hiç riske atmadan Creative aldım. Pişman mıyım? Kesinlikle hayır. Bu ürünün yurt dışı fiyatı zaten 50$. Türkiye'de satışa sunulsa fiyatı en az 1500 lira olacak.
700-900TL arası fiyat bandına baktığında markasını bilinmeyen, ışıklı dandik hoparlörler alacağına bunu alman daha mantıklı.

Sonuç olarak eğer uygun fiyatlı 2+1 hoparlör arayışındaysan ve bütçen 700-1000 lira bandındaysa hiç düşünmeden sipariş ver çünkü fiyatına göre gerçekten çok iyi. Zira alternatiflerine bakacak olursak, kalitesizlikleri resimden bile anlaşılıyor. Kıyaslaman için paylaşıyorum;
Mikado MD-1700

110000277074563.jpg


Creative pebble Plus 2.1​


61M-tYFMUmL._AC_SL1500_.jpg
 
Creative'in Amazon üzerinden Creative Labs satıcısı ile sattığı ürünlerde aylardır, hatta belki 1 senedir sabit fiyat uygulaması var. Mayıs 2022'de aldığım ses kartı hala aynı fiyatta. Dolayısıyla döviz kurunu baz aldığımızda fiyatlar makul oluyor. Satıcının diğer ürünlerini de incelemenizi tavsiye ederim. Kulaklıktır, taşınabilir hoparlördür, ses kartıdır hepsi piyasa fiyatının altına geliyor. Mesela Creative G6 ses kartı var, kablolu kulaklık kullanıyor olsam kesin almıştım. Bu döviz kurunda fiyatı 4000 TL falan olması lazımdı, zaten ConnectGame 4500'e satıyor ama Amazon'da kargo vergi dahil 2300'e falan geliyor.

Aynı şekilde Amazon'daki Noctua mağazası da fiyatlarda uzun bir süredir zam yapmıyor. Dolayısıyla fiyatlar piyasanın altında. Örneğin Noctua NH-U9S chromax'ı İnventus üzerinden alırsanız 1758 TL ama Amazon'da Noctua mağazasından alırsanız vergi kargo dahil 1300 TL. Her üründe bu tarz fiyat farkları var. Eğer 400 TL üzeri bir ürün alıyorsanız Prime ile kargo ücreti de çıkmıyor.
 
Creative'in Amazon üzerinden Creative Labs satıcısı ile sattığı ürünlerde aylardır, hatta belki 1 senedir sabit fiyat uygulaması var. Mayıs 2022'de aldığım ses kartı hala aynı fiyatta. Dolayısıyla döviz kurunu baz aldığımızda fiyatlar makul oluyor. Satıcının diğer ürünlerini de incelemenizi tavsiye ederim. Kulaklıktır, taşınabilir hoparlördür, ses kartıdır hepsi piyasa fiyatının altına geliyor. Mesela Creative G6 ses kartı var, kablolu kulaklık kullanıyor olsam kesin almıştım. Bu döviz kurunda fiyatı 4000 TL falan olması lazımdı, zaten connectgame 4500'e satıyor ama Amazon'da kargo vergi dahil 2300'e falan geliyor.

Aynı şekilde Amazon'daki Noctua mağazası da fiyatlarda uzun bir süredir zam yapmıyor. Dolayısıyla fiyatlar piyasanın altında. Örneğin Noctua NH-U9s Chromax'ı inventus üzerinden alırsanız 1758 TL ama Amazon'da Noctua mağazasından alırsanız vergi kargo dahil 1300 TL. Her üründe bu tarz fiyat farkları var. Eğer 400 TL üzeri bir ürün alıyorsanız Prime ile kargo ücreti de çıkmıyor.

Başka hangi mağazalar ürünlerini eski fiyattan satıyor araştırıp bakmak lazım aslında.
Bence yakında düzeltirler bu fiyatları. Çok uyguna ürünler var, ses kartını ve T60 hoparlörü alamadığım için kahroluyorum :D


Önce adaptör ile prize, sonra jak ile bilgisayara. Teşekkür ederim hocam
Rica ederim hocam.
 

Geri
Yukarı