Amazon haksız para iadesi başıma bir şey açar mı?

En fazla başına gelebilecek hesabının kapatılması olacaktır. Yerinde olsam durumu belirtirdim, yoksa bir şekilde o para senden çıkar.
 
Eğer firma ürünün peşine düşer, dava açarsa elbette olur ama uğraşma maliyetine katlanmazsa olmaz.
Not: Bir ülkede laptop iade hakkı Türkler suistimal ediyor diye iptal edilmişti. Ne kadar haklı olduklarını tekrar anlamış oldum.
 
İnsanların zihniyetine laf atman doğru değil.
Hırsızlık vs. gibi şeylerin milliyete göre eyleme dökülmesi doğru mu ? Toplumsal kurallar ve yasalara aykırı ise zihniyetindeki problem açık ve ortada zaten. Buradan kişisel fikre saygı vs. duyarı çıkmaz kısaca.
 
Sen ne kadar kurnaz, ne kadar zeki bir kardeşsin öyle. Sende büyük bir parıldama gördüm. Aynı zamanda bu soruyu burada soracak kadar utanmaz ve ahlaksızsın da. Koca koca şirketler senin o kurnaz sandığın kafanda kurduğun yalanlarla iş yapmıyor. Ürün gelmedi, bana ulaşmadı dediğin zaman bu konuda şirket içinde ufak bir iç soruşturma yapılıyor. Sen gelmedi dedin diye tekrar gönderilmedi o ürün Allah'ın utanmazı.
 
Durum anlaşılacaktır, anlaşıldığında ise size çok güzel ulaşırlar zaten. 🙃
Yav arkadaşlar bende öyle şey yapmaya karşıydım da adamlar kanıt istemiyor birşey istemiyor deniyeyim dedim bide baktım yaptılar diyelim ki anlaşıldı öyle bi hakları varmı? Çünki destek ekibi karar verip parayı yolluyor illegal ne yapıyorum ki
 

Yeni konular

Geri
Yukarı