Amazon ilginç gönderi süreleri

carrollsh0

Hectopat
Dün gece Amazon'dan 2 adet ürün satın aldım ve tahmini teslimat tarihleri 14 Eylül, bugün de birbirinden çok alakasız ürünlere baktım teslimat tarihlerini inceledim en yakın 13 Eylül gördüğümü hatırlıyorum. İstanbul'da yaşıyorum ve Prime kullanıcısıyım bir anormallik yok mu burada sizce de?

İyi de hocam o zaman Türkiye'den değil yurt dışından geliyor.
Hocam arkadaş kendini anlatamadı galiba Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir yazıyor diyor.

Tamam arkadaşlar bir şey demiyorum. Sorun zaten yurtdışıyla alakalı değil. Büyük ihtimal orada yazandan daha erken gelir. Ama bilmenizi istiyorum Amazon TR tarafından satılır ve gönderilme talimatı verilir. Ama kargo yurt dışından gelir.

Tamam arkadaşlar bir şey demiyorum. Sorun zaten yurtdışıyla alakalı değil. Büyük ihtimal orada yazandan daha erken gelir. Ama bilmenizi istiyorum Amazon TR tarafından satılır ve gönderilme talimatı verilir. Ama kargo yurt dışından gelir.
hocam mantıken ürün stokta varsa bu stok tr deposunun stoğudur diye dusunuyorum finalde her sey yurt disindan geliyor zaten fakat biz siparis verdigimizde daha once yurt disindan gelen ve buradaki amazon deposunda depolanan ürüne siparis vermis oluyoruz ben boyle anladim neyse 1 2 gün icerisinde tarihlerde degisiklik olur belki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı