Amazon para iadesi gelmedi

Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan satın aldığım laptopu iade ettim ve Amazon üzerinde para iadesi gerçekleşti olarak gözüküyor, sitede yazan 7 gün dolmasına ve 10 güne yakın süre geçmesine rağmen iade halen gerçekleşmedi. Banka ile görüştüğüm zaman Amazon parayı iade etmedi demekteler, Amazon biz iade ettik demekte yani anlayacağınız topu birbirlerine atmaktalar. Bu gidişle iade ettiğim ürünün parasını ödemek zorunda kalacağım. Daha önce bu durumu yaşamış olanlar fikir verebilir mi?

Merhaba bu konuyu görüp üye oldum ve bundan sonra da forumda aktif olmaya çalışacağım.

Amazon ile ilgili durumunuz nasıl sonuçlandı acaba? Ben bir TV aldım kırık geldi ve iade süreci başladı. İade de onaylandı. Para iadesi işlemi yapıldı diyor ama 10 gündür Banka hareketlerinde gözükmüyor. Axess ile tek çekim almıştım. Sizin durumu merak ettim. Tavsiye edebileceğiniz bir durum var mı acaba? Teşekkürler.

* Parayı aldığınızı yazmışsınız gözümden kaçmış kusura bakmayın

Merhaba bu konuyu görüp üye oldum ve bundan sonra da forumda aktif olmaya çalışacağım.

Amazon ile ilgili durumunuz nasıl sonuçlandı acaba? Ben bir TV aldım kırık geldi ve iade süreci başladı. İade de onaylandı. Para iadesi işlemi yapıldı diyor ama 10 gündür Banka hareketlerinde gözükmüyor. Axess ile tek çekim almıştım. Sizin durumu merak ettim. Tavsiye edebileceğiniz bir durum var mı acaba? Teşekkürler.

* Parayı aldığınızı yazmışsınız gözümden kaçmış kusura bakmayın
Merhaba, ben de 6 haziran 2023 de bir telefon sipariş edip yola çıkmadan iptal ettim ancak para iadesi yapılmadı. Tüketici hakem heyetine başvurdum ve oradan da tüketici mahkemesine taşındı konu. Dava hala devam ediyor. Sizin iade gelebilir belki daha 10 gün olmuş ancak gelmezse süreç oldukça zorlayıcı olacak muhtemelen. Ben ilk olarak bankadan harcama itirazı talebinde bulundum, ardından hakem heyetine başvurdum ve haklı bulundum ancak amazon karara itiraz ettiği için mahkeme sonuna kadar beklemek zorundayım. Sanırım Amazon Türkiye'nin sisteminde genel bir sorun var ve iadeler yapılmıyor. Hatalarını da kabul etmiyorlar ve insanı mahkemelerde uğraştırıp duruyorlar.

Merhaba, ben de 6 haziran 2023 de bir telefon sipariş edip yola çıkmadan iptal ettim ancak para iadesi yapılmadı. Tüketici hakem heyetine başvurdum ve oradan da tüketici mahkemesine taşındı konu. Dava hala devam ediyor. Sizin iade gelebilir belki daha 10 gün olmuş ancak gelmezse süreç oldukça zorlayıcı olacak muhtemelen. Ben ilk olarak bankadan harcama itirazı talebinde bulundum, ardından hakem heyetine başvurdum ve haklı bulundum ancak amazon karara itiraz ettiği için mahkeme sonuna kadar beklemek zorundayım. Sanırım Amazon Türkiye'nin sisteminde genel bir sorun var ve iadeler yapılmıyor. Hatalarını da kabul etmiyorlar ve insanı mahkemelerde uğraştırıp duruyorlar.
Ben sizin açtığınız başlığı da okudum. Geçmiş olsun. Gerçekten olanlar inanılır gibi değil. Müşteri hizmetleri çok ilgileniyor gibi gözüküyor ama hiç kimsenin ilgilendiği falan yok. Umarım mahkeme durumu olmadan çözebilirim. Amazon'a güvenip tv yi satın aldım ama çok pişmanım. Sikayetvar sitesinde üzerinde binlerce şikayet var ama 1 tanesine bile dönüş yapmamışlar. Bu resmen bir dolandırıcılık başka izahı yok! Sizin davada kısa sürede karara bağlanır umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı