Çözüldü Amazon Prime hızlı kargo özelliği nasıl kullanabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.887
Makaleler
52
Çözümler
579
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
Amazon Prime aldım. Ürün sipariş edeceğim, bildiğim kadarıyla da Prime üyelerine hız konusunda avantaj varmış. Yanlış biliyor da olabilirim, bu özelliği nasıl kullanabilirim? Biraz bakındım da göremedim, bir yardımcı olursanız sevinirim.
 
Çözüm
Eğer ürünü satan firma Amazon Lojistik kullanıyorsa kargo kısmında ekspress teslimatı seçmeniz yeterli olur. Eğer klasik kargolarla gönderiyorsa kullanamazsınız bu özelliği.
Belirli ürünlerin yanında resimdeki gibi prime logosu görürsünüz. O logoyu gördüğünüz ürünler size gün içerisinde ya da ertesi gün teslim edilir.

1638375263200.png
 
@4PieD @Ata Ege Asiltürk @ItsAllGoodman
Benim amazon üzerinden ilk siparişim olduğu için onu seçmedim, daha doğrusu bilmiyordum. Sonradan değiştiremiyorum, değil mi? Yani illa seçili olması gerekiyor o özellikten yararlanabilmek için. Sanırsam doğru anladım.
 
@4PieD @Ata Ege Asiltürk @ItsAllGoodman
Benim Amazon üzerinden ilk siparişim olduğu için onu seçmedim, daha doğrusu bilmiyordum. Sonradan değiştiremiyorum, değil mi? Yani illa seçili olması gerekiyor o özellikten yararlanabilmek için. Sanırsam doğru anladım.

Ürünü kim satıyordu? Eğer Amazon Lojistik gönderiyorsa varsayılan olarak ekspress teslimat seçili oluyor zaten. İptal etmeye gerek yok o yüzden.
 

Geri
Yukarı