Mithandrill
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, 12 Mart 2024 tarihinde Amazon üzerinden Razer Viper V2 Pro satın aldım ve yaklaşık 1. yılın sonunda ürünün orta tekerleğinde problem çıktı, takılmaya başladı. Konuyla ilgili Amazon'u aradığımda beni yetkili servise gitmek konusunda yönlendirdi ancak ürünün garanti belgesinde hiçbir yetkili servis yazmıyordu. Konuyla ilgili Razer ürünlerine bakan Arena.com'u aradım, onlar da beni teyit ettiler ve "Bu ürüne biz bakamıyoruz." dediler. Tekrardan Amazon'u aradım ve durumu bildirdim, onlar da ürünün "stokta olmadığı" gerekçesiyle sadece para iadesi yapılabileceğini söylediler. Ben ürünü 3489 TL'ye satın almıştım ancak aynı ürün şu an piyasada 5.500 TL'den aşağı yok. Aynı şekilde Amazon'a THH haklarıma göre "ürünün muadili ve misliyle değişim yapma hakkının bende saklı olduğunu" söyledim fakat kendileri açık bir şekilde, hiç çekinmeden sesli görüşmede "Amazon'un böyle bir politikası yok." dediler ve THH yasalarını resmen hiçe saydılar.
Bu konuyla ilgili THH'ye başvuruda bulundum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum, önerilerinizi yazabilirseniz çok sevinirim.
Bu konuyla ilgili THH'ye başvuruda bulundum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum, önerilerinizi yazabilirseniz çok sevinirim.