Amazon tarafından dolandırıldım

Taksitle iade diye bir şey olmaz. Sen kredi kartından harcama yaptığında aylık aylık ödemiyorsun, limitin ödediğin kadar eksiliyor ve bankaya aylık o parayı ödüyorsun. İadede aynı şekilde tüm tutar iade edilir. Bir şeyi bilmiyorsanız yanlış yönlendirici yorum yapmayın derim. Yanlış bilginiz 10 kişiye daha yanlış olarak geçebilir :)
Hocam ben Dolap uygulamasından bir ürün satın aldım ve iade ettim 3 taksit olarak. Ekstreye baktığımda 390 TL aylık kesiliyor sonrasında 390 TL + olarak görünüyor. Ben gördüğümü ve yaşadığımı dile getirmişim. Bilmişlik gibi bir şey yaptığımda yok.

Yukarıdaki arkadaşın dediği üzere bir dolandırılma durumu kesinlikle söz konusu değil. Amazon kendi sattığı ürünlerin iadesi noktasında müşteriyi ön planda tutan bir firma. İadeniz depoya ulaştıktan sonra 3 iş günü içerisinde incelenip iadeniz yapılacaktır. Ben kullanılmış kalemi bile iade ettim adamlar en ufak bir karşı hamlede bulunmayıp iademi alarak paramı iade ettiler. Ki malumunuz ofis ürünleri ve sarf malzemelerinin iadesi yoktur mevzuatta. Tamam anlıyorum geçmiş olsun yani kolay kazanılmıyor para. Ama daha sonuçlanmamış bir şey için firmaya ithamda bulunmak da etik değil maalesef.
Teşekkürler , fakat sonuç olarak ürünün bana bu şekilde gönderilmesi dolandırıcılık değil ise nedir ?

Tabi ki de böylesine anlattığınız gibi bir kusurlu mal göndermek ayıp ve etik değil zaten. Ama hocam hiç mi alıp fotoğraf çekmediniz açıkçası ben hemen çekerdim 35K küsür fiyata bir cihaz alıyorsunuz ama yarısı yok. 😀 Amazon iadenizi yapacaktır merak etmeyin ortada şuanlık bir dolandırma mevzusu yok sadece ayıplı mal olayı var.

İade işlemlerin yeni başlamış neye göre dolandırıldın sen? Olayın anlatmadığın bir tarafı var mı?
Olayın tamamını anlattım eksiksiz bir şekilde
Bir ürün satın alıyorsunuz ve gelen ürünün içi boş çıkıyo bu dolandırılma değil ise nedir ?
Şaka mı yaptık diyecekler sizce
Ayrıca iade onaylanmaz ise o dolandırıcılık olmayıp adı gasp olacak
Tabiki yasal haklarımız neyse onları kullanmak durumunda olacağım

Konu sahibi arkadas birkac gorsel eklerse iyi olur :)
Haklısınız ürünü açıp o şekilde gördükten sonra şok oldum hemen paketinin içine geri koyup bir an önce iade etmek istedim keşke fotoğraf ya da video çekseydim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı