Amazon.tr'den alınan Lenovo Ideapad Gaming 3 kasada leke var

Yasin Yasin

Picopat
Katılım
12 Ekim 2021
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün amazon.trden aldığım Lenovo Ideapad Gaming 3 RTX 3060 laptop geldi. Prime üyeliğim var. Şarj kablosu poşetsiz geldi ve kasada hafif leke var. İade edilmiş ürün olduğunu düşünüyorum.

Daha önce hep hepsiburadan alışveriş yapmıştım ilk defa Amazon.trden sizin tavsiyelerinizle sipariş verdim.

Sadece kutu açıp laptopa baktım, kurulum falan yapmadım. Leke ve şarj kablosu konusunda şüphe düştü içime.

Şimdi bu normal mi bu şekilde mi geliyor Lenovo laptoplar, iade etmeli miyim? İade edersem de kabul edilir mi kutu açtığım için.
 

Dosya Ekleri

  • 16500988820588451348677504308210.jpg
    16500988820588451348677504308210.jpg
    188,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün Amazon. TR'den aldığım Lenovo Ideapad Gaming 3 RTX 3060 laptop geldi. Prime üyeliğim var. Şarj kablosu poşetsiz geldi ve kasada hafif leke var. İade edilmiş ürün olduğunu düşünüyorum.

Daha önce hep hepsiburadan alışveriş yapmıştım ilk defa Amazon. TR'den sizin tavsiyelerinizle sipariş verdim.

Sadece kutu açıp laptopa baktım, kurulum falan yapmadım. Leke ve şarj kablosu konusunda şüphe düştü içime.

Şimdi bu normal mi bu şekilde mi geliyor Lenovo laptoplar, iade etmeli miyim? İade edersem de kabul edilir mi kutu açtığım için.

Lekeyi sildiniz mi?
 
Biz de Hepsiburada üzerinden Lenovo Ideapad Gaming 3 almıştık. Büyük bir kutuyla gelmişti ve şarj için ayrı bir kısım yapılmıştı. Şarjı şu patlayan poşetlere koymuşlardı. Ayrıca leke vs. yoktu.
 
Son düzenleme:
Silinmiyor hocam, iade etmeyi düşünüyorum, daha önce Hepsiburadan almıştım Lenovo IdeaPad, hepsi poşetliydi.. ben bu lekeden dolayı iade edilmiş ürün olduğunu düşünüyorum.. kutu açılımı yaptım sadece iade kabul edilir mi ? Leke geçmiyor
 
Silinmiyor hocam, iade etmeyi düşünüyorum, daha önce Hepsiburada'dan almıştım Lenovo Ideapad, hepsi poşetliydi. Ben bu lekeden dolayı iade edilmiş ürün olduğunu düşünüyorum. Kutu açılımı yaptım sadece iade kabul edilir mi? Leke geçmiyor.

İadenin mantıken kabul edilmesi gerek. Amazon iade konusunda çok başarılı bir firma.
 
Biz de HepsiBurada üzerinden Lenovo IdeaPad Gaming 3 almıştık. Büyük bir kutuyla gelmişti ve şarj için ayrı bir kısım yapılmıştı. Şarjı şu patlayan poşetlere koymuşlardı. Ayrıca leke vs. yoktu.
Evet o yüzden şüphelendim Hepsiburada ve Amazonu karşılaştırdığımda Amazonunki çok baştan sağma olmuş kutu içeriği
 
Evet o yüzden şüphelendim Hepsiburada ve Amazon'u karşılaştırdığımda amazonunki çok baştan sağma olmuş kutu içeriği.

Siz biraz şansınmışsınız. Biz de Hepsiburada üzerinden telefon almıştık, iade telefon gönderdiler. Merak etmeyin sorun çözülür. İade konusunda en iyi e-ticaret firması Amazon'dur.
 
Hocam iade et zaten. Hiç açma bile. Koy kutusuna geri, kargocu gelince ver gitsin. Belki bazı parçaları sorunludur falan.
Şuanda değişim kabul edemiyoruz diyor başka seçenekle devam edin diyor.. ben ücret iadesi istemiyorum değişim istiyorum.. telefonla mi irtibata geçsem
Telefonla görüştüm, isterseniz indirim yaparız diyor.. ücret yüksek olduğu için pazartesi müdürümle görüşüp onun kararı doğrultusunda size dönüş yapacağım diyor.. siz kurulumu yapın kullanın diyor.. napsam bilemedim, ücret iadesi istemiyorum çünkü taksitle aldım tüm limiti tükettim.. 12 ay taksit taksit ücret iadesi işime gelmiyor
Amazon a teşekkür mesajıdır, aradım hiç zorluk çıkarmadan çok kibar ve ilgili şekilde değişim onaylandı.. Hepsiburadadan iPad tablet almıştım satıcısı Hepsiburada olduğu halde servis raporu alıp öyle yollamaniz lazım diye zorluk çıkardılar, ekranda beyaz nokta vardi..

Amazon beni çok şaşırttı kutuyu açıp incelediğim halde, hatta kurulum yapın kullanın birşey olmaz yine alırız dediler ve öyle de yaptılar, yeni gelecek üründe de sıkıntı çıkarsa 30 gün içinde aynı haklara sahipsiniz dedi..

Arkadaşlara faydası olur diye yazdım, teşekkürler Amazon
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı