- Makaleler
- 3
Kusur oranında indirim isteyebilirsiniz eğer kartta sorun yoksa. Ben aldığım bir ürünün yüzde 15'ini geri almıştım bu şekilde. Üründe sorun yoktu, sadece bandrolü açıktı.
Hocam ben aynısından tekrar amazondan alırsam sorun olur mu ona güvenemiyorum şu an. Yani iadem kabul olmaz vs. gibi. Yoksa şimdi sipariş geçmeyi düşünüyorum. Hazır açılmış ürün elimde kalmışken daha yollamadan bir daha denk gelme ihtimalini düşük görüyorum şu an.Kusur oranında indirim isteyebilirsiniz eğer kartta sorun yoksa. Ben aldığım bir ürünün yüzde 15'ini geri almıştım bu şekilde. Üründe sorun yoktu, sadece bandrolü açıktı.
Hocam ben aynısından tekrar Amazon'dan alırsam sorun olur mu ona güvenemiyorum şu an. Yani iadem kabul olmaz vs. gibi. Yoksa şimdi sipariş geçmeyi düşünüyorum. Hazır açılmış ürün elimde kalmışken daha yollamadan bir daha denk gelme ihtimalini düşük görüyorum şu an.
Sanmam. Amazon arada iade edilmiş ürün yollayabiliyor. Siz geri yolladığınızda paketi açık şeklinde bilgi vererek depodan satışın yaparlar.Hocam ben aynısından tekrar amazondan alırsam sorun olur mu ona güvenemiyorum şu an. Yani iadem kabul olmaz vs. gibi. Yoksa şimdi sipariş geçmeyi düşünüyorum. Hazır açılmış ürün elimde kalmışken daha yollamadan bir daha denk gelme ihtimalini düşük görüyorum şu an.
Hocam çok garip biçimde daha ürünü bile yollamadan bana iadenin yapıldığı ve 7 gün içinde karta yansıyacağı hakkında bir e-posta geldi Amazon tarafından. Ürünü tabii ki yollayacağım ancak bu ne alaka anlamadım, Amazon'un böyle bir politikası yok diye biliyorum.Sanmam. Amazon arada iade edilmiş ürün yollayabiliyor. Siz geri yolladığınızda paketi açık şeklinde bilgi vererek depodan satışın yaparlar.
Ürün ulaştıktan 7 gün içerisinde iade edileceğini söylemişlerdir. Bazen ürünü alıcıda bırakabiliyorlar ama bu kadar pahalı ürünlerde değil. Gıda ve kozmetik ürünleri gibi geri satılamayacak ürünlerde geçerli.Hocam çok garip biçimde daha ürünü bile yollamadan bana iadenin yapıldığı ve 7 gün içinde karta yansıyacağı hakkında bir e-posta geldi Amazon tarafından. Ürünü tabii ki yollayacağım ancak bu ne alaka anlamadım, Amazon'un böyle bir politikası yok diye biliyorum.
Hocam son gelişme olarak doğrudan değişim talep ettim. Kabul ettiler. Benim daha çok işime geldi. Değişim sürecinde de sıfır kapalı kutu olmasını depoya ileteceklerini söylediler. Umarım sorunsuz halledebilirim.Ürün ulaştıktan 7 gün içerisinde iade edileceğini söylemişlerdir. Bazen ürünü alıcıda bırakabiliyorlar ama bu kadar pahalı ürünlerde değil. Gıda ve kozmetik ürünleri gibi geri satılamayacak ürünlerde geçerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.