Amazon'dan GTX 750 Ti Almak

taylanbektas

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2014
Mesajlar
81
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sorun çıkmaz fakat kargo ve vergi dahil 400 liraya geliyor 40 lira daha fazla verip hem beklemeyip hem Türkiye garantisi almak daha mantıklı geldi bana ki genelde yurtdışı alışverişini savunan biriyimdir.
 
Kargo ücretsiz yazıyor ayrıca mesela bu ürün $100'ın altında olsa vergi öder miyim?

Ücretsiz kargo Türkiye için geçerli değil, vergi sınırı 100$ olayı geride kaldı onu bir arkadaş uydurmuş aslında uydurmamış o zamanın şartlarına göre öyle söyleyince herkesin aklında öyle kalmış 100$ değil 75€dur vergi sınırı oda şuanda 82,80$. Vergi ödersin ben senin yerine baktım doları 3 tlden hesaplayınca 401 tl gibi bir fiyat çıkıyor kargo ve vergi dahil. Türkiye'de 440-450 tl arası mevcut zaten.
 
Herkese merhaba. Amazon'da gördüğüm $105 olan ZOTAC GTX750Ti'ı almayı düşünüyorum. Sizce sorun çıkarır mı gümrük, hasar vs. ? Bir de bu kartın MSI'ın 750Ti'ı ile fazla farkı var mı? Teşekkürler.

Ürün: Amazon.com: ZOTAC GeForce GTX 750Ti 2GB GDDR5 PCI Express 3.0 DVI HDMI DisplayPort Graphics Card ZT-70605-10M: Computers & Accessories

Alırken amazon size vergi parasınıda ödettirdiğinden gümrükten geçmekte sıkıntı olmuyor. Ancak bu nedenle amazonda büyük bir indirim yakalamadığınız sürece neredeyse türkiye ile aynı fiyata denk geliyor.
 
Marka farklı olduğu için performans açısından pek bir fark olmaz fakat kalite açısından bakıldığında MSI biraz daha üstün kalabilir. Bende aynı kartın GALAX marka olanını kullanıyorum şimdiye kadarda hiç sorun yaşamadım. :)
 
Garanti konusunda sıkıntı yaşamamanız için uluslararası garantisi olan EVGA gibi markalara yönelmeniz sizin için daha iyi olucaktır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı