Amazon'un İade Etmeme Sorunsalı

erenrck

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 8 gündür iade bekliyorum. İade ettiğimin ertesi günü konuştuğum destek 2-3 iş günü içerisinde gelecek dedi gelmedi. Evvelsi gün başka biriyle konuştum bana "Settlement Verification Code" diye bir şey verdi ininal desteğine yollamam için. Mail ile yolladım bende, bir şey yazmadılar. Dün başka bir destekle konuştum, iadenin daha önce onaylanmadığını o an onayladığını ve iadenin miktarıyla beraber 3-5 iş günü içerisinde geleceğini söyledi. Az önce başkasıyla konuştum. Onu söyleyen yanlış söylemiş öyle bir şey yok dedi. Bana "transaction code" verdi bunları bankanıza yollayın dedi. İninal'e email yoluyla attım. Ama aramak mı lazım illa? Ya da ne yapmalıyım tam olarak? Hiç bir şey yapmadan beklesem de gelir mi? Ben Amazon'un güvencesinde olan ve Amazon'un sattığı üründen aldım. Kuzenim satıcıdan aldı ancak onun iadesi 1-2 gün içerisinde geldi. Benim şansıma mı yoksa geneli böyle mi geliyor?

P10S cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı