Qp Bilişim ve Müşteri Memnuniyeti

Hayırlı olsun da, hepsiburada ve qp bilisim calışanı aynı serdar bey mi? Zira ikisindede serdar bey diye yazmışsınız. Hepsiburada dan monitörü alıp serdar bey'e mi iade edildi anlamadım ?

Anlam karışıklığı için özür dilerim düzeltme sağladım.
QP reklamı olmuş resmen. Fanı nereden aldınız?

Reklamdan ziyade ben bu yazı için onlardan herhangi bişey almadım tamemen yaşadığım memnuniyeti ve mutluluğu yazıya dökmek istedim. Fanları Newegg üzerinden sipariş verdim 4 gün içinde kapıma ulaştı.
Bu kadar çok ışık gözünü yormuyor mu hiç? Avize gibi bilgisayar.

Renkler ve zevkler hocam..

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Firma reklamı olacak bir şey yok. Müşteri nasıl problem yaşadığında firma ile yaşadığı sorun hakkında şikayet ve konu açabiliyorsa, aynı şekilde firma hakkında olumlu yorumda yapabilir, bu da ileride alışveriş yapacak kişiler için fikir oluşturur. Türkiye'de sayılı firma var zaten bu konuda.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Firma reklamı olacak bir şey yok. Müşteri nasıl problem yaşadığında firma ile yaşadığı sorun hakkında şikayet ve konu açabiliyorsa, aynı şekilde firma hakkında olumlu yorumda yapabilir, bu da ileride alışveriş yapacak kişiler için fikir oluşturur. Türkiye'de sayılı firma var zaten bu konuda.
Reklam kötü değil olumsuz bir yorum yapmadım.

QP Bilişim iyi firmadır ama Hepsiburada üzerinden kendilerinden FSP 450W Güç kaynaklı kasa aldığımda içinden güç kaynağı çıkmamıştı. Tabii sonra firmayla görüşünce anladık ki Hepsiburada yanlış veri girmiş, iade sürecinde QP yardımcı oldu sağolsunlar.

İnternet üzerinden değilde direk mağazalarına gidip Corsair MP510 240GB SSD almıştım. Ürünü açmadan boyutunun yetersiz olduğunu düşündüğüm için birkaç gün sonra 480GB olan modeli ile değiştirmek istedim. Fakat mağazadan sattıklarını ürünleri iade almadıklarını sadece internetten satılan ürünlerde iade hakkının olduğunu belirttiler. Aynı gün gidip hemen mağazasından ürün olmak isteyen arkadaşların bilgisi olsun.

İnternet üzerinden değilde direk mağazalarına gidip Corsair MP510 240GB SSD almıştım. Ürünü açmadan boyutunun yetersiz olduğunu düşündüğüm için birkaç gün sonra 480GB olan modeli ile değiştirmek istedim. Fakat mağazadan sattıklarını ürünleri iade almadıklarını sadece internetten satılan ürünlerde iade hakkının olduğunu belirttiler. Aynı gün gidip hemen mağazasından ürün olmak isteyen arkadaşların bilgisi olsun.

Büyük ihtimal elemanları ile bir görüşme sağlamıssınızdır keşke şirket yetkilisi biriyle görüşseydiniz mutlaka yardımcı olurlardı.

Ben bunun için özellikle konu açmıştım. QP Bilişim gerçekten başarılı ve fiyatları da uygun. Samimi ve güvenilirler. Bu arada konu sahibi mağazadan alışveriş yapmış olsa da ben internet üzerinden deneyimledim. Daima öncelik vereceğim sitedir şuan kendisi. Teşekkürler QP Bilişim. Teşekkürler @Recep Baltaş , @Ali Güngör

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı