AMD 5 2600X İçin İdeal Sıcaklık Nedir ?

Aynı işlemciyi kullanıyorum, Stock fanla stress test denemedim ama sıcaklıklar hemen hemen dediğiniz gibiydi. Oyunda 85 C'leri falan görüyordum. Dayanamadım kasa(NZXT S340 Elite) + sıvı soğutma (NZXT Kraken X52) aldım.
Şuan masaüstünde ortalama 45C, oyunda ise pompa performans fanlar silent modda iken max 58 C falan gördüm.
Ben stock soğutucu ile kullanıyorum 55 dereceyi geçmedi hiç oyunlarsa boşta 35 derece felan stress testi hiç yapmadım ama stabil çalışıyor kasanın hava akışından olabilir.

Ben stock soğutucu ile kullanıyorum 55 dereceyi geçmedi hiç oyunlarsa boşta 35 derece felan stress testi hiç yapmadım ama stabil çalışıyor kasanın hava akışından olabilir.
Olabilir kasamın hava akışı çok iyi değil zaten bundan önce Z3 Plus vardı onda da değerler böyleydi. Ek olarak mATX anakart vs RX480 kullanıyorum o da 75 derecelerde seyrediyor oyunlarda, stok soğutucuya onun da etkisi olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı