şimdi onu yapacağım. Olmazsa W7 yada W8.1 format mı atsam?@278491
İstesen DDU ile kaldır ve oradan tekrar kurmayı dene.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Dediğimi yap önce, işe yarayacak mı bakalım.Şimdi onu yapacağım. Olmazsa W7 ya da W8.1 format mı atsam?
tamamdır bi' 10dk işim var bitince halledeceğim birazdan durumu bildiririm teşekkürler.Dediğimi yap önce, işe yarayacak mı bakalım.
Son durumu bildirirsin.
Bu arada ben W10 kullanmama rağmen W7 WHQL driverı kullanıyorum. DDU ile silip W7 driverı kurarsan kesin düzelir.tamamdır bi' 10dk işim var bitince halledeceğim birazdan durumu bildiririm teşekkürler.
nasıl ya W7 nasıl olacak ki uyuşmazlık falan olmasın çok fark var sonuçta W10 ve W7 arasındaBu arada ben W10 kullanmama rağmen W7 WHQL driverı kullanıyorum. DDU ile silip W7 driverı kurarsan kesin düzelir.
Nasıl ya W7 nasıl olacak ki uyuşmazlık falan olmasın çok fark var sonuçta Windows 10 ve W7 arasında.
şu an sildim yükleniyor driver.Önce dediğimi dener misin?
DDU ile sil ve tekrar yüklemeye çalış daha sonra Windows sürümünü değiştirmeyi düşünürsün.
DDU ile sildim driveri yükledim başarılı dedi ama aygıt yöneticisinde hala gözükmüyor ekran kartı.Önce dediğimi dener misin?
DDU ile sil ve tekrar yüklemeye çalış daha sonra Windows sürümünü değiştirmeyi düşünürsün.
her driver yüklediğimde ordan bakıyorum fakat gözükmüyor. gizli ögelerde de yok. driver yükledikten sonra yeniden başlatmadım şimdi başlatayım o zaman yeniden başlatıp tekrar aygıt yöneticisini kontrol edip haber vereyim o zaman size.@278491
Sorunun bir nebze çözülmüş. Sistemi yeniden başlattın mı? Daha sonra "Aygıt yöneticisi-> Görüntü Bağdaştırıcıları" sekmesine gel.
Eki Görüntüle 817570
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.