AMD 7670M sürücü yüklenmiyor

• Konuyu başlatan 278491
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 2.383

278491

Kilopat
Ekran kartımın sürücüsünü yüklemek istedim fakat desteklenmeyen ekran kartı diye uyarı veriyor. Ben bunu nasıl indireceğim?

@278491

İstesen DDU ile kaldır ve oradan tekrar kurmayı dene.

@278491

İstesen DDU ile kaldır ve oradan tekrar kurmayı dene.
şimdi onu yapacağım. Olmazsa W7 yada W8.1 format mı atsam?

Önce dediğimi dener misin?
DDU ile sil ve tekrar yüklemeye çalış daha sonra Windows sürümünü değiştirmeyi düşünürsün.
şu an sildim yükleniyor driver.
Önce dediğimi dener misin?
DDU ile sil ve tekrar yüklemeye çalış daha sonra Windows sürümünü değiştirmeyi düşünürsün.
DDU ile sildim driveri yükledim başarılı dedi ama aygıt yöneticisinde hala gözükmüyor ekran kartı.
ben mi yanlış yaptım acaba? Driveri yükledim başarılı da dedi ama hiç bir şey değişmedi.

@278491

Sorunun bir nebze çözülmüş. Sistemi yeniden başlattın mı? Daha sonra "Aygıt yöneticisi-> Görüntü Bağdaştırıcıları" sekmesine gel.
1609839823499.png

@278491

Sorunun bir nebze çözülmüş. Sistemi yeniden başlattın mı? Daha sonra "Aygıt yöneticisi-> Görüntü Bağdaştırıcıları" sekmesine gel.
Eki Görüntüle 817570
her driver yüklediğimde ordan bakıyorum fakat gözükmüyor. gizli ögelerde de yok. driver yükledikten sonra yeniden başlatmadım şimdi başlatayım o zaman yeniden başlatıp tekrar aygıt yöneticisini kontrol edip haber vereyim o zaman size.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı