zamanında bakmıştım fakat bendeki laptopta ekran kartının olduğu kısma bakamadım o kısım daha derinde ve uzman olmadığım içinde zorlayıp sistemin diğer parçalarına zarar vermekten korkuyorum ekran kartının üstünde bi katman var orda hdd falan var zarar vericem diye korktuğumdan bakamıyorum.Bence kontrol edin derim. Bir bakmaktan zarar gelmez.
Bence korkmayın ve girişin, her şeyin bir ilki vardır değil mi? Ek olarak güvenemezseniz o bilgisayarcıya gidin ve sizin için açıp göstersin. Sisteminizde ekran kartınıza dair hiçbir iz yok çünkü.
ama sorun su ki hangisi amd ekran karti nasil anlayacagim?Bence korkmayın ve girişin, her şeyin bir ilki vardır değil mi? Ek olarak güvenemezseniz o bilgisayarcıya gidin ve sizin için açıp göstersin. Sisteminizde ekran kartınıza dair hiçbir iz yok çünkü.
Üzerinde yazar ama üzerinde termal macun olduğundan görebileceğinizi sanmam. Elinizde termal macun yoksa pek girişmeyin derim.
Bu arada gömülü ekran kartını da alabilirler imkansız değil yani.
Statik elektriğinizi boşaltmadan laptop içerisine baktıysanız ve ellediyseniz statik elektrik yüklenmiş olabilir. Gerekli rehber aşağıda mevcut.
Bilgisayardaki Statik Elektrik Nasıl Boşaltılır | Sistem Destek Uzmanı
Donanım arızaları dışında masaüstü veya dizüstü bilgisayarınız çalışmıyorsa bunun sebeplerinden biri de biriken statik elektrik olabilir.www.sistemdestekuzmani.com
termal macun yoktu ekipman derken anlamadim ama tornavida kullandim sadece amacim ekran kartini kontrol etmekti ki oraya gidemeden acemiligimden batirdim geri kapattimAklıma gelen bir şey yok ne yazık ki. Dediğim gibi elinizde termal macun var mıydı ya da gerekli ekipmanlar? Bunlar olmadan girişmeyin demiştim. Ek olarak sorunun nerede olduğunu görmeden ne yazık ki tespit edemeyiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.