AMD 7670M sürücü yüklenmiyor

• Konuyu başlatan 278491
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 2.428

278491

Kilopat
Ekran kartımın sürücüsünü yüklemek istedim fakat desteklenmeyen ekran kartı diye uyarı veriyor. Ben bunu nasıl indireceğim?

Bence kontrol edin derim. Bir bakmaktan zarar gelmez.
zamanında bakmıştım fakat bendeki laptopta ekran kartının olduğu kısma bakamadım o kısım daha derinde ve uzman olmadığım içinde zorlayıp sistemin diğer parçalarına zarar vermekten korkuyorum ekran kartının üstünde bi katman var orda hdd falan var zarar vericem diye korktuğumdan bakamıyorum.

Bence korkmayın ve girişin, her şeyin bir ilki vardır değil mi? Ek olarak güvenemezseniz o bilgisayarcıya gidin ve sizin için açıp göstersin. Sisteminizde ekran kartınıza dair hiçbir iz yok çünkü.

Bence korkmayın ve girişin, her şeyin bir ilki vardır değil mi? Ek olarak güvenemezseniz o bilgisayarcıya gidin ve sizin için açıp göstersin. Sisteminizde ekran kartınıza dair hiçbir iz yok çünkü.

İçine bakmayi deneyecegim. Bilgisayarciya goturemem şu süreçte virüs olduğundan disari çikamiyorum.
ama sorun su ki hangisi amd ekran karti nasil anlayacagim?

Üzerinde yazar ama üzerinde termal macun olduğundan görebileceğinizi sanmam. Elinizde termal macun yoksa pek girişmeyin derim.

Bu arada gömülü ekran kartını da alabilirler imkansız değil yani.

Üzerinde yazar ama üzerinde termal macun olduğundan görebileceğinizi sanmam. Elinizde termal macun yoksa pek girişmeyin derim.

Bu arada gömülü ekran kartını da alabilirler imkansız değil yani.

Dostum laptopun icini açtım kontrol ettim sonra geri duzelttigimde laptop acilmamaya basladi 2 saattir ugrasiyorum sarj oluyor ama acilmiyor yarin sabah kullanmam lazim var mi bildigin cozum?

Statik elektriğinizi boşaltmadan laptop içerisine baktıysanız ve ellediyseniz statik elektrik yüklenmiş olabilir. Gerekli rehber aşağıda mevcut.

Statik elektriğinizi boşaltmadan laptop içerisine baktıysanız ve ellediyseniz statik elektrik yüklenmiş olabilir. Gerekli rehber aşağıda mevcut.

Tamamda statik duzgun calismamasina sebep oluyormus benimki direkt acilmiyor ve buradaki yazilanlarin bircogunu yapmistim tekrar denerken.

Aklıma gelen bir şey yok ne yazık ki. Dediğim gibi elinizde termal macun var mıydı ya da gerekli ekipmanlar? Bunlar olmadan girişmeyin demiştim. Ek olarak sorunun nerede olduğunu görmeden ne yazık ki tespit edemeyiz.

Aklıma gelen bir şey yok ne yazık ki. Dediğim gibi elinizde termal macun var mıydı ya da gerekli ekipmanlar? Bunlar olmadan girişmeyin demiştim. Ek olarak sorunun nerede olduğunu görmeden ne yazık ki tespit edemeyiz.
termal macun yoktu ekipman derken anlamadim ama tornavida kullandim sadece amacim ekran kartini kontrol etmekti ki oraya gidemeden acemiligimden batirdim geri kapattim

Sağlık olsun, dediğim gibi raporunuzda ekran kartına dair hiçbir şey yoktu ve ben de inanmayıp tekrar tekrar baktım ama dediğim gibi ekran kartından hiçbir iz yok. Artık kalanını bilgisayarcı ile konuşmalısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı