AMD: “AM5 Uzun Ömürlü Bir Platform Olacak”

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Ryzen 5000

AMD’nin AM4 soketi tarihin en uzun destek alan soket yapılarından biri olmuştu ve övgüleri gerçekten hak ediyor. Kırmızı takım bildiğiniz gibi AM5 platformuna ve LGA tasarımına geçiş yapacak. Yeni platformu Zen 4 mimarili Ryzen 7000 serisi işlemcilerle birlikte göreceğiz ve bilinen tüm detayları bu makalemizde görebilirsiniz. Çip üreticisi, yaptığı yeni bir açıklamayla birlikte AM5 platformunu […]

Devamı: AMD: “AM5 Uzun Ömürlü Bir Platform Olacak”
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

AMD pahalı satıyor falan ama, sattığının da arkasında uzun süre duruyor. Fiyatı hallettikten sonra AMD güzel hizmet veriyor kullanıcılara.

Bu değişim tabii biraz daha maliyetli olacak ama 6000 serisi güzel çıkarsa masaüstü-oyun tarafında değecektir diye düşünüyorum.

AMD pahalı satıyor falan ama, sattığının da arkasında uzun süre duruyor. Fiyatı hallettikten sonra AMD güzel hizmet veriyor kullanıcılara.

Bu değişim tabii biraz daha maliyetli olacak ama 6000 serisi güzel çıkarsa masaüstü-oyun tarafında değecektir diye düşünüyorum.
Şu anki soğutucularımızı da kullanabilecek olmamız çok hoş bir durum. TDP değerini de gittikçe düşüreceklerinden işlemciye bağlı olarak ekstra masrafların önüne de geçilecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
@alihanvardertyok sevindim. Mezun olduktan sonra hemen bir yerde işe girebilirsem sistemimi yükseltirim. 2060 1-2 sene daha yeter de işlemci sıkıntı çıkarmaya başladı. @Sir Benjamin Amazon'dan almıştım soğutucumu, ürünün faturasını atsam bana ücretsiz bir şekilde yükseltme ayağını falan yollarlar mı?

@alihanvardertyok sevindim. Mezun olduktan sonra hemen bir yerde işe girebilirsem sistemimi yükseltirim. 2060 1-2 sene daha yeter de işlemci sıkıntı çıkarmaya başladı.
Bende de R5 3600 ve RTX 2060 var. Şu saatten sonra bir güncelleme yapmak istemiyorum. DLSS ile gittiği yere kadar gitsin diyerek sıfırdan sistem kurarım.

@TLP Amazon'dan almıştım soğutucumu, ürünün faturasını atsam bana ücretsiz bir şekilde yükseltme ayağını falan yollarlar mı?

Yollayacaklardır, Corsair gibi firmalar ücretsiz veriyordu bildiğim kadarı ile. Arctic de ücretsiz yollayacaktır diye düşünüyorum, veya ufak bir meblağ talep ederler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı