Sapphire nitro Ile uğraşmaya gerek yok o zaman. Teşekkürler.ASUS ROG STRIX RX 5700XT kullanıyorum neredeyse her oyunda Ultra ayarlarda ortalama 55 65 derece oynuyorum.
Sapphire nitro Ile uğraşmaya gerek yok o zaman. Teşekkürler.ASUS ROG STRIX RX 5700XT kullanıyorum neredeyse her oyunda Ultra ayarlarda ortalama 55 65 derece oynuyorum.
Okusanız bir konuyu. 1 dakikanızı alacak. Konu da AMD işlemci mi soruluyor?İşlemcilerin yanında gelen Wraith soğutucusu da İntel'in yıllardır değişmeyen stok soğutucusuna nazaran daha iyi. Bundan da önemlisi AMD işlemcileri ve GPU'ları eskisi kadar aşırı ısınma problemi yaşamıyor.
Üstte @Ivan Allen bu seri için de gerekli cevabı vermiş.Arkadaş cikmasinin üstesinden uzun süre geçmiş ve problemleri halledilmis 500/400 serisi istese tamam. Burada yeni çıkmış ve hala sorunları olan 5000 serisinden bahsediyor. Yanlış uretilmis ve soğutucu blogu tam temas etmeyen 5***ler ısınıyor.
ROG STRIX bu kart ile 100 dereceye de çıkmıştı bir aralar. Dikkat edin!![]()
Merhaba.
Belli bir süredir PC toplama gibi bir fikrim var yaklaşık 12 yıllık laptop kullanıcısıyım (farklı farklı) ve kasa hakkında neredeyse hiç fikrim yoktu. Malum laptop fiyatları inanılmaz yüksek ve değmeyecek değerlerde. Kasa sistemine uzak olunca "kasam ısınıyor" dendiğinde çok şaşırıyordum yani nasıl olabilir o kadar fan ile vs. neyse uzun süre araştırdım kafamda parçaları toplamaya başladım.
RTX 2070 gerçekten çok iyi ama RX 5700 XT ile oyun karşılaştırmasına baktığımda RX 5700 XT yaklaşık 10 FPS (farklı oyunlarda farklı değerler) fazla oluyor. Hem daha ucuz hem de daha fazla performans veriyor ama şunu öğrendim "ısınıyormuş" 90°C falan bahsediliyor.
AMD gerçekten insanların dediği kadar ısınıyor mu? Driver bakımından gerçekten kötü mü? NVIDIA daha fazla para verip başım ağrımasın mı demeliyim?
Intel (i-3 4. nesil işlemci) ve NVIDIA (GT740M) kullanıcısıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.