AMD CPU Accelerator nedir?

UmkuT

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı | Muhasebe | Lojistik
Arkadaşlar bu VMware Workstation Pro kurtuktan sonra AMD CPU Accelerator diye bir şey gözüme çarptı (Eskiden yoktu büyük ihtimalle çünkü BIOS'tan CPU sanallaştırma açınca bu çıktı) ve bu uygulama acayip CPU yiyor (İsmiyle ters orantılı:)). İnternetten biraz bakındım hep yabancı kaynaklar var ve ben de pek bir şey anlamadım.

Bunu kapatabiliyor muyum ve kapatsam sorun olur mu? Önemli bir şey mi?

Yemin ediyorum sabahtan beri araştırıyorum.Bende de %50 altına düşmüyor CPU ve görev yöneticisinde başlangıçta hep aktif devre dışı bırakınca yeniden aktif ediyor kendini.

Yemin ediyorum sabahtan beri araştırıyorum.Bende de %50 altına düşmüyor CPU ve görev yöneticisinde başlangıçta hep aktif devre dışı bırakınca yeniden aktif ediyor kendini.

Aynen %50 lerden aşağı düşürmüyor CPU yu ben kapatıyorum direk. Galiba Vmware kurduktan sonra bu geldi.

Nasıl kapattın ?

Hocam Kaspersky indirdim onunla bir güzel tarama yaptım bir çok virüs vs buldu ve temizledim. O AMD nin uygulamasının klasörünün içinde bir şey vardı onu silmiş şuan devreye girmiyor. Düzeldi böylelikle sorunum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı