Evet bende Türkçe konuşulduğunu düşünüyorum fakat sende bir yanlış kullanım söz konusu.
Şair burada kendi monitöründen mi bahsetmiş yoksa genel konuşup neden 200 FPS alayım mı demiş?
Tutarlı değilsin.
Saygısızlığa saygısızlıkla karşılık vermemiş olsan bu saygısızlığı eleştirebilirsin ancak. Cümleye dostum diye başlayarak sonrasında yaptığın "Klasik boş bir yorum, Türkçe konuşulduğunu düşünüyorum" yorumunun üstü örtülmüyor maalesef.
Gerçi şu kadar konuşmada hala 70-80FPS'yi 200FPS'ye tercih eden biriyle saygısızlık gibi konulara girmek istemem açıkçası. Çünkü anlama konusunda bazı problemler mevcut.
Senin monitörün Hz seviyesi, senin rekabetçi oynamıyor olman burada kimseyi ilgilendirmiyor. Genel konuşup 70-80FPS yeter neden 200FPS alayım diyemezsin. Demek için kafayı yemiş olmak lazım.
Sonuç olarak; AMD F/P ürünü değildir. Ucuz etin yahnisidir. Yazılımsal problemleri 10 senedir aşamayan bir karta güven duymak elimde İstanbul köprüsü var satayım sana demekten farksızdır.
Fanboyluk yapmaya gerek yok. Xioami 12T kullanıyorum mesela. Hızlı şarj olan telefon lazımdı, 120W hızlı şarjdan dolayı bütçem ona yetiyordu Xioami aldım. Önerir miyim? Hayır. Neden babasının malı gibi savunuyorlar markaları anlamış değilim.
Yıllarca AMD kullandım. Ne gerek var dedim o kadar para vermeye NVIDIA'ya. Aynı paraya daha çok performans alıyorum dedim. 2021'de NVIDIA'ya geçiş yaptım. O günden beri rahatım. Takılma olsun, resetleme olsun, güncellemede sıkıntı olsun hiç biri yok. Burada da şu söz devreye giriyor; "Önemli olan boyu değil işlevi"