AMD ekran kartlarında sürücü arızaları devam ediyor mu?

AMD kart almak kumar oynamaktan farksız. Sorunsuzu da gelebilir sorunlusu da. Driver sorunları çoğunlukla düzeldi ancak donanımsal bir sorun çıkarsa bu yine size driver üzerinden yansır.

Daha bugün açılmış bir konu vardı. Arkadaş Wattman hatası alıyormuş ve oyun oynarken siyah ekrana düşüyormuş. İade için servise gönderdiğinde sorun yok demişler. Böyle garip durumları var AMD kartların.

AMD ekran kartlarında driver yüzünden yaşanan sorunlar devam ediyor mu?

RX 6600 ekran kartı almayı planlıyorum. Fakat şu driver sorunu son zamanlarda fazla önüme çıkıyor. Birazcık gözümü korkutmaya başladı.
Genel bir cevap vermek imkansız. RX 590 kullanıyorum 5 yıldır sadece bir sürümde Wattman alıyodum çok hızlı bir şekilde fixlendi o da.

Daha bugün açılmış bir konu vardı. Arkadaş Wattman hatası alıyormuş ve oyun oynarken siyah ekrana düşüyormuş. İade için servise gönderdiğinde sorun yok demişler. Böyle garip durumları var AMD kartların.

O zaman kartta sorun yoktur, teknik servisten iyi bilecek hali yok. Diğer donanımlarını kontrol etsin, NVIDIA kartla da oyun oynarken siyah ekrana düşebilir harici bir sıkıntıdan ötürü tek farkı AMD'ler uyarı çıkarıyor.

Ben RX 6600'ı 3 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Bir de herkesin beğenmediği Sapphire markasını kullanıyorum, ne ısınma ne siyah ekran sorunu var.

AMD sorunlu diye genellemeye gerek yok, modelde sorun olabilir servise yollarsin gereken yapılır.

6600 XT kullandım sorun yaşamadım, şimdi 6700 XT kullanıyorum onda da herhangi bir sorun yaşamadım.

Betayı kullanmazsın olur biter. Önerileni indir denen bir seçenek var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı