AMD FreeSync açılmalı mı?

1920x1080 çözünürlükte mi hocam?

Evet.
Evet hocam, direkt açık olarak oynuyorum. Alpha 15 mi cihazınız? Alpha 17 var bende, Hynix belleğe sahip. Bahsettiğiniz gibi ortak oynadığımız oyunlar varsa karşılaştırırız hocam. Somut örnek olur hem de size.

Hocam ben laptopun anakartını bilmiyorum da sanırım ikimizin anakartı aynıdır sizinkini biliyorsanız söyler misiniz?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    151,7 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Sağ olun hocam MS-16UK imiş. Bende sandım böyle B450 falan gibi bir şey yazıcak ilk defa laptop aldığım için :D bakmışım geçmisim.
Yok hocam, işimizi görsün yeterli. BIOS konusunda eksikleri var umarım güncelleme ile düzeltirler. Bu arada PUBG 1080p Doku ve Kenar Yumuşatma ayarı Yüksek kalan hepsi en düşük ayarlarda min. 100, maks. 149, ortalama 135 FPS aldım Taego'da.

Yok hocam, işimizi görsün yeterli. BIOS konusunda eksikleri var umarım güncelleme ile düzeltirler. Bu arada PUBG 1080p doku ve kenar yumuşatma ayarı yüksek kalan hepsi en düşük ayarlardamin. 100, maksimum 149, ortalama 135 FPS aldım Taego'da.

Hocam MSI'ın kendi sitesinde BIOS sürümü en güncel 106 bendeki 107 version :D 26.10.2020 tarihliydi sanırım benimki o yüzden yüklemedim.

Alpha 17 driver bölümünde yer alan BIOS sürümü;

Alpha 15 driver bölümünde yer alan BIOS sürümü;

Güncel ise sorun yok hocam. 😄

E16ukams. 102 var bende release date: 10.26.2020 güncelinde günceli :D BIOS güncellemesi önemli ya sanırım BIOS güncellemesini güncel bilgisayarlarda firma kendi yapıyor diye biliyorum.

E16ukams. 102 var bende release date: 10.26.2020 güncelinde günceli :D BIOS güncellemesi önemli ya sanırım BIOS güncellemesini güncel bilgisayarlarda firma kendi yapıyor diye biliyorum.
Hocam MSI Dragon Center üzerinden güncellenebiliyor diye biliyorum. Firmadan çıktı ürün, artık iş sizde. 😀

Bu konuda epey mesaj var ancak yararlı olabileceğini düşündüğüm bilgiler de var. Dilerseniz sonlara doğru bakabilirsiniz.

Hocam MSI Dragon Center üzerinden güncellenebiliyor diye biliyorum. Firmadan çıktı ürün, artık iş sizde. 😀

Bu konuda epey mesaj var ancak yararlı olabileceğini düşündüğüm bilgiler de var. Dilerseniz sonlara doğru bakabilirsiniz.

Hocam MSI'ın hiçbir uygulamasını kullanmıyorum zaten 1 kere formatlık oldu cihaz :D yanlışlıkla FN+F5 basarsam eco moduna falan geçecek oyun oynarken hiç uğraşamam :) internet üzerinden hallederim attığınız forumu da birazdan okuyacağım.

Hocam bir de bir şey daha soracaktım Windows 10 grafik ayarlarında ki değişken yenileme hızı sizde açık mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı