Uygunsuz üslup cezası yememeliyim, uygunsuz üslup cezası yememeliyim, uygunsuz üslup cezası yememeliyim.Bu konu ile ilgili güncel soru göremedim
Uygunsuz üslup cezası yememeliyim, uygunsuz üslup cezası yememeliyim, uygunsuz üslup cezası yememeliyim.Bu konu ile ilgili güncel soru göremedim
Eski nesillerde çekirdek konusu öyleydi, ama 10. nesil i3'ler 4 Core 8 thread olacakmış galiba.
Kesinlikle katılıyorum,haklısınız.Tekli çekirdekte İntel'in biraz da olsa üstünlüğü var. AMD Fiyat-Performans'a oynuyor. 10.nesil intel işlemcilerde çoklu çekirdek de yükseliyor. AMD 4000 serisi işlemcileri tanıttığında ortalık karışacak gibi duruyor.
Sanmıyorum çok şişik fiyatları olacağını. İntel'in dili yandı bir kere. Ama AMD kadar başarılı olur mu f/p olarak, bilemiyorum.Fiyatı ne olacak kanka haberin var mı yok4 Core koydu da parayada 1000 TL koymuştur fazladan
.
Sanmıyorum çok şişik fiyatları olacağını. Intel'in dili yandı bir kere. Ama AMD kadar başarılı olur mu F/P olarak, bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.