AMD mi, Nvidia mı Daha Önde?

Neresinin yanlış olduğunu zaten yazmışım. Rakibinden 1.5 sene sonra daha pahalı ve daha fazla güç tüketerek kafa kafaya kapışan kartlar yaptılar bunun adı başarısızlıktır.
Başarısızlığı söylemiyorum ki. Vega 56 vs GTX 1070, Vega 64 vs GTX 1080 karşılaşmasında AMD daha performanslı. Başarısız deseydim Vega 56 vs GTX 1070, Vega 64 vs GTX 1080 karşılaşmasında AMD daha başarısız derdim. Ama demedim. Nereden uydurdunuz ve niye laf çarpıtıyorsunuz?

@Mithat Berhan
Titan X "Pro" değil Pascal olacak. Ayrıca o videoda Titan X Maxwell mimarisi gösteriliyor, Pascal mimarili Titan X çok daha üst düzey bir ekran kartı. Hatta oyun için en iyi ekran kartıdır.
Hocam farkettim de mesajı düzenliyemedim kusuruna bakmayın.
Evet haklısınız Pascal mimarili Titan X daha iyi. (y)

Son düzenleme:
Başarısızlığı söylemiyorum ki. Vega 56 vs GTX 1070, Vega 64 vs GTX 1080 karşılaşmasında AMD daha performanslı. Başarısız deseydim Vega 56 vs GTX 1070, Vega 64 vs GTX 1080 karşılaşmasında AMD daha başarısız derdim. Ama demedim. Nereden uydurdunuz ve niye laf çarpıtıyorsunuz?
Kardeşim heralde anlaşamıyoruz. Sen AMD daha performanslı ve başarılı diyorsun, ben de diyorum ki Vegalar 1070-1080'den 1.5 sene sonra çıkmasına rağmen daha fazla güç tüketiyor ve daha pahalı yani özetle başarısız. Rakibinden 1.5 sene sonra kart çıkart onda da alırken pahalı kullanırken çok elektrik harcasın birazcık geçiyor diye performanslı diyorsan fanboyluk edersin.

Firmalar en iyi modeli kimin ürettiğine bakarak karşılaştırılmaz. Zaten firmalar karşılaştırılmaz. Ürünler karşılaştırılır. Hangi ürün daha performanslı ve kaliteliyse o tercih edilir. Bunun ötesi yoktur. Olay bu kadardır.

@Onur Altuğ Sever
Arkadaşın demek istediği Vega serisinin denklerine oranla daha performanslı olması. Burada fiyat veya güç tüketiminden bahsedilmemiş, sadece verdiği performans göz önüne alınmış.
Tabi arkadaş bunları derken yine 1.5 sene öncesinin kartlarıyla kıyas yapıyor, Nvidia'da GTX 1070 Ti ve 1080 Ti gibi de bir gerçek olduğunu yok sayıyor. (y) Crossfire sistemim var Nvidia savunuyoruz. :LOL:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı