AMD mi NVIDIA mı?

İnşallah çözülmüştür bunları duymak güzel.
6800 kartı kullanıyorum, 2-3 sene olacak sanırım. Yazılım sorunu gibi ağır bir şeyle karşılaşmadım ve 7000 serisinde çoğu sorun çözülmüş, öyle diyorlar. Ben de şu ana kadar sorun falan görmedim.

Hocam ekran kartı hakkında deneyimim olmadığı için bir şey dşyemeyeceğim ancak kafamda NVIDIA'nın AMD'den daha kaliteli olduğu algısı hep var.
Nvidia, yazılımı sağlam olduğu için tavsiye ediliyor, kalite açısından değil. Bunu, Apple ve Samsung karşılaştırmasına benzetebilirsin. Nvidia'nın VRAM'i düşük, yazılımı iyi; AMD'nin VRAM'i yüksek, yazılımı ise ortalama. Ben olsam, VRAM'i yüksek olanı seçerim çünkü günümüzde oyunlar artık daha fazla VRAM istiyor.

6800 kartı kullanıyorum, 2-3 sene olacak sanırım. Yazılım sorunu gibi ağır bir şeyle karşılaşmadım ve 7000 serisinde çoğu sorun çözülmüş, öyle diyorlar. Ben de şu ana kadar sorun falan görmedim.

3070 Ti kardeşimde. 2-3 sene daha dayanırsa 4K da değişecek. Artık kas gücü nerede patlar bende merakla izliyorum açıkçası :) AMD almayı düşünebilirim.

NVIDIA, yazılımı sağlam olduğu için tavsiye ediliyor, kalite açısından değil. Bunu, Apple ve Samsung karşılaştırmasına benzetebilirsin. NVIDIA'nın VRAM'i düşük, yazılımı iyi; AMD'nin VRAM'i yüksek, yazılımı ise ortalama. Ben olsam, VRAM'i yüksek olanı seçerim çünkü günümüzde oyunlar artık daha fazla VRAM istiyor.

16 GB VRAM iyi değil mi ama aynı fiyata AMD'de 24 GB VRAM alınabiliyor.

Hocam siz 4070 Ti'yi hangi çözünürlükte kullanacaksınız.

Hocam alacağım monitör 2 k olduğu için Max 2 k da kullanacağım.

Hocam alacağım monitör 2 k olduğu için Max 2 k da kullanacağım.

Hocam yalnız ben sistemi 6 aya anca kurabilirim ki o da kesin değil aslında bu tarz konuları konuşmayı sevdiğim için konu açıyorum ki o zamana kadar 5000 serisi ekran kartlar çıkacak ama çok pahalı olacağı için konusunu bile açamayacağız galiba 😅

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı