AMD mi yoksa İntel i3 mü ?

Ya tamam siz haklısınız söyleyinde sizin bilgisayarınızı toplasın olur mu? Çok ahkam kestim sanki bu kadar üzerinize alındığınıza göre. Sanki onu alma git bunu al dedim. Daha ahkamın ne olduğunu bilmiyorsunuz.

Ya tamam siz haklısınız söyleyinde sizin bilgisayarınızı toplasın olur mu? Çok ahkam kestim sanki bu kadar üzerinize alındığınıza göre. Sanki onu alma git bunu al dedim. Daha ahkamın ne olduğunu bilmiyorsunuz.

Hocam lafı atıyorsun ortaya sonra kaçıyorsun. Soru soruyoruz ahkamın ne olduğunu bilmeyen oluyoruz. Tamam sen haklısın. Forum olarak özür dileriz.

Ya ben kendi yorumumu kattım ve özgür bir ülkede yaşıyoruz. Kendi görüşümü bildiremez miyim? Arkadaşım belki oyun oynamayacak işlem yapacak. AMD'den apu'lu sistem seçmiş.

- - - Güncellendi - - -

Neyse hata veya kusur varsa ben özür dilerim. Konuyu tatlıya bağlayalım. Buraya arkadaşlarımıza yardımcı olmak için yorum yapıyoruz.

Çok kalitesiz oldu. İşlemciden yana sıkıntılar var ve ekran kartıyla ikisi birbirini götürmez.
kesinlikle katılıyorum işlemci konusunda biraz tecrübesizsin galiba FX4 kullanmak yerine FX6 6300 kullanman lazımki o 1200 lirayı çöpe atmayasın FX4 seni pek ileriye taşımaz. Ekran kartına bişey demiyorum. Toplama yaparken her zaman markayada bir bakmanızda fayda var. Corsaire berbat demiyorum ama kingston kullanmandan yanayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle katılıyorum işlemci konusunda biraz tecrübesizsin galiba FX4 kullanmak yerine FX6 6300 kullanman lazımki o 1200 lirayı çöpe atmayasın FX4 seni pek ileriye taşımaz.Ekran kartına bişey demiyorum.Toplama yaparken her zaman markayada bi bakmanızda fayda var.Corsaire berbat demiyorum ama kingston kullanmandan yanayım.

Ram olarak neden Kingston'u yücelttiniz. Forumda arkadaşlar sistem toplarken Corsair veya G.Skill'i önerir ve doğru olan bence budur. FX-4100 giriş seviyesi bir işlemci ama bu kadar da kötülenmezki ya.

Teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için. Ama görüş görüştür. Fakat daha sağlam bir bilgi benim için daha faydalı olacak.
Yoksa burada çevremde çok diyen var amd alma intel al diyorlar. Bende onun için siz arkadaşlarıma da sormak ve bilgilerinizi almak istedim.
Pc toplamaktaki amacımda ben web tasarım yapıyorum ve photoshop yanında flash proğramlarınıda kullanıyorum + oyun oynamayı da çok seviyorum. İkisini de bana verebilecek bir sistem toplamak istiyorum.
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD alırsın stok fanın sesi rahatsız edecek ve fana fazladan para vereceksin. Intel alırsan stok fan seni ses konusunda AMD kadar rahatsız etmeyecektir. AMD'ye hız aşırtma yapıp daha uzun süre kullanabilirsin ama İ3'e çarpan kilidi kapalı olduğu için hız aşırtma yapamazsın. Yani i3 AMD'ye göre kısa ömürlü olur.

AMD alırsın stok fanın sesi rahatsız edecek ve fana fazladan para vereceksin. Intel alırsan stok fan seni ses konusunda AMD kadar rahatsız etmeyecektir. AMD'ye hız aşırtma yapıp daha uzun süre kullanabilirsin ama İ3'e çarpan kilidi kapalı olduğu için hız aşırtma yapamazsın. Yani i3 AMD'ye göre kısa ömürlü olur.

Fan neden mi yani? Git 50 TL'ye en kralını al kullan...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı