AMD, NVIDIA ve Intel karşı savaşı kaybediyor

Intel'i yendi, sıra NVIDIA'da anlamında dedim. Kartlara Benchmark yapılırsa ve kafa kafaya olursa (ki olacak hatta AMD yenmiş gözüküyor) sürücü koltuğuna AMD oturmuş demektir.

Ha tamam ben model cıkarma sırası dedim
NVIDIA'da Intel gibi akıllanır AMD'yi tehdit olarak görürse yapar.

AMD´nin sıkıntılı günler geçirdiği doğru. En son paraları koyacak yer bulamadıklarından şikayet ediyorlardı. Umarım bu sorunları çözülmüştür.

Konu yine hareketlenmiş. Burada şu iyi bu iyi tartışması yapmak şu an için gereksiz oluyor.

Rekabeti her zaman destekliyoruz. Ama fanboy olmak mantıksız geliyor.

İki üreticinin de kartları daha doğru düzgün piyasada yaygınlaşmadı. Sorunlarını ve optimize durumlarını bilmiyoruz. Bize verecekleri verimliliği bilmiyoruz. Sadece çıkacak fiyatları ile konuşmayı da doğru bulmuyorum.

Ben her zaman ilk dağıtılan ve performans videoları çekilen ürünlerin verilerine güvenmem her zaman son kullanıcı yani bizlerin eline geçtikten sonraki farklı kombinasyonlarla denenmiş testlere ve sonuçlarına bakarım.

Kişisel kanaatim olanı F/P ürününü almaktır.

Fanboy olan biz değiliz bence. AMD çoğu sorununu çözmesine daha ucuz olmasına karşın hala NVIDIA'yı savunan arkadaşa karşın, NVIDIA daha F/P kartlar çıkartırsa NVIDIA'yı da savunup öneririz biz.

Son düzenleyen: Moderatör:
O silemez, ban yemiştir üsluptan. O mesajdan sonra da yazmamış hiç mesaj. Moderasyon ekibinin içinde işini iyi yapanlar olması sevindirici.

Raporlamıştım.

Ve AMD arkadaşa görüp görebileceğiniz en iyi kapağı yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…