CEZA VER
Centipat
üfledin mi test yaparken naptın
Kasanın havalandırması iyi hocam işlemci fanındanda memnunum. Tabiki işlemciyide defaultta kullanmıyorum voltajı manuel verdim onunda etkisi var. B2 işlemciler normalinden daha düşük voltajlı ve Oc potansiyeli daha yükseküfledin mi test yaparken naptın![]()
maşallah diyelim başkanKasanın havalandırması iyi hocam işlemci fanındanda memnunum. Tabiki işlemciyide defaultta kullanmıyorum voltajı manuel verdim onunda etkisi var. B2 işlemciler normalinden daha düşük voltajlı ve Oc potansiyeli daha yüksek![]()
Kullandığınız işlemci fanı en fazla kaç RPM’de dönüyor? Bu tip bir soğutucu almayı düşünüyorum da.Kasanın havalandırması iyi hocam işlemci fanındanda memnunum. Tabiki işlemciyide defaultta kullanmıyorum voltajı manuel verdim onunda etkisi var. B2 işlemciler normalinden daha düşük voltajlı ve Oc potansiyeli daha yüksek![]()
2000 RPM'de dönüyor. Alırsanız memnun kalırsınız. Aşırı seside yok.Kullandığınız işlemci fanı en fazla kaç RPM’de dönüyor? Bu tip bir soğutucu almayı düşünüyorum da.
anakart modelinizi öğrene bilir miyim?41 yapıp 1.4v yapın ben öyle kullanıyorum.
anakart modelinizi öğrene bilir miyim?Bende de R5 2600 var, 4125Mhz 1.34-1.36V arası çalıştırıyorum. Prime95 Smal FFTs testini 10 dakika sorunsuz geçti. Boşta 28-40 arası, oyunlarda 45-55 arası, full yükte ise 69 dereceyi geçmedi.
anakart modelinizi öğrene bilir miyim?4.0 GHz 1.35V kullanıyorum ben kule tipi soğutucu ile, max 68 derece gördüm full yükte. Boşta 35-39 Oyunlarda 50-55 civarı.
B450 Tomahawk MAXanakart modelinizi öğrene bilir miyim?
anakart modelinizi öğrene bilir miyim?
anakart modelinizi öğrene bilir miyim?
Benimki uyduruk baya b450 pro m2 v2 oc için uygun mu.B450 Tomahawk MAX
AynıymışMSİ b450 pro m2-v2
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.