AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 Update yayınlandı

Mesela tem ekranda bir oyun oynuyorum bunu arka plana atıp internette gezinirken üstte yazdığım sorunu yaşıyorum ama oyunu açıp oynarken ya da tam ekran bir uygulama kullanmazken bu sorun yok.

Benim mevcut sorunuma ek olarak videonun belli dakikaları arasında geçiş yaparken videoda yırtılmalar oluyor.
 
Özellikle tam ekran bir program arka planda çalışırken ekranın milisaniyede bir gidip gelmesi mor ve yeşil şeyler çıkması sorununu hala yaşıyorum, fakat bu sadece arka planda tam ekran uygulama çalışırken oluyor. Bu sebeple kart arızası olarak düşünmüyorum.

Vallahi düzeldi. Ben sorunu sadece Chrome'da yaşadığım için Chrome'dan pek şüphelenmemiştim. Chrome'dan ayarlara girip gelişmiş>sistem>kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan. Bu açık olacak. Bunu kapatıp yanında çıkan yeniden başlat butonuyla Chrome'u yeniden başlattım. Bir de kontrol etmek içi sistemi yeniden başlattım harbiden düzeldi. İsteyenler denesin.
Sapphire ITX 4 GB.

Vallahi bilemem sorun yaşayan var yaşamayan var.
Sapphire ITX 4 GB.

Bu videolarda saniyeler arası geçiş yaparken ekranda oluşan dalgalanma. Chrome'dan mı kaynaklı, YouTube'dan mı kaynaklı, Driver'dan mı yoksa ekran kartından mı?
 
Ben DDU ile kaldırdığımda sıkıntı yaşamıştım amd nin uygulaması ile kaldırdım şu anda çökme vb. hiçbir hata yok. 500 serisi için tavsiye ederim. Eğer sıkıntı çıkıyorsa kendiniz kaldırın ya da başka bir sürücü kaldırma programı deneyin.
 
20.4.2 sürümünden DDU kullanarak geçtim dün akşam. Vulkan destekli oyunlarda bariz bir FPS artışı yaşadım. 20.7.X ve 20.8.X'li sürümlerde OCCT testinde belleklerde çökme yaşarken, bunda herhangi bir hata almadım. Aynı zamanda 20.4.2'de 1040 MV voltajda hatasız kullanırken, bu sürümde 1015 MVlara kadar voltaj düşürebildim. Bu da sıcaklıklara yansımış oldu. WHQL sürüm olmaya aday bir sürüm olmuş.
 
Herhangi bir sorun yaşamadım fakat sıcaklığın 5 derece yükseldiğini farkettim.
 
5700 XT'ler için bu 144hz sorunu sorundan sayılmıyor sanırım ?? Ozaman kartı satarlarken kutuya eklesermiş 144hz monitörleri desteklemez diye de insanlar gidip 144hz'lik monitör almasın.75hz'lik bir monitör yeter. Böyle saçma sapan bir firma olamaz adamlara yazıp diyorsun ki durum bundan ibaret adam sana diyor ki ''mühendislerimize sorduk bunu bir sorun olarak görmediler..'' siz şuna desenize BECEREMİYORUZ,OLMUYOR DÜZELTEMİYORUZ..diye..
 
Ben DDU ile kaldırdığımda sıkıntı yaşamıştım AMD'nin uygulaması ile kaldırdım şu anda çökme vb. hiçbir hata yok. 500 serisi için tavsiye ederim. Eğer sıkıntı çıkıyorsa kendiniz kaldırın ya da başka bir sürücü kaldırma programı deneyin.

AMD'nin kendi uygulamasını kullanırken safe moda giriyor musunuz? Bir de chipset driverı da kaldırıyor mu acaba bilginiz var mı?
 
Siyah ekran sorunu çözülmedi bilginize.

Kime göre neye göre çözülmedi. Marka, model belirtirsen daha iyi olur. Sapphire Pulse 5500 XT ile siyah ekran sorunu yaşamadım 4 ay boyunca. Eski güç kaynağımdan ötürü Eylül başından beri sorun yaşıyordum onu da Asus ROG Strix 550w 80 Plus Gold ile değiştirdim 3-4 gündür tık yok.
 

Geri
Yukarı