AMD RX 480 nasıldır?

@Persistent , arkadaşa katılıyorum bende diğer markalarda sıkıntı yaşadığım zamanlar oldu ve oluyor da bende R9 270X kullanıyorum oldukça memnunum sıkıntı yaşamadım tabiri caizse çatır çatır güncel oyunların hepsini oynuyorum ha nedir sadece AMD tarafında yazılım sıkıntısı var o da çözülünce bence tam bir f/p ürünleri, kaldı ki teknolojik ürünler biraz da şans işi benim açtığım bir konu vardı AMD'den İntel sisteme geçtiğim kutusu açılmamış RAM'ler arızalı çıktı yani diyeceğim o ki genelleme yaparak bir markayı acımasızca eleştirmek hiç etik değil.

Amd kart alacak olsam 2. defa düşünmeden Sapphire alırım. Özellikle bu forumda yerin dibine neden sokulmaya çalışılıyor anlamış değilim. Bu kadar uzun yıldır piyasada olan, AMD'nin en büyük partnerlerinden birisi. Yurtdışı forumlarında da AMD tarafında en çok önerilen markalardan birisi. Amd cephesinden kart alacaksam da alacağım en son marka Asus olur.

Gidip bir reddit'e girdiğinizde amd tarafında ilk önerilen firma sapphiredir.
Ki sizce koskoca redditte bahsediyorum. Belki tasarımla o kadar iç açıcı olmayabilir. Fakat gidipde R9 390X'I 1750 liraya asustan almaktansa 1370 liraya sapphire modelini almazmısınız ?
Üstüne yapılan testlerde sapphirin daha soğuk çalıştığını görmezden gelemezsiniz.

Asus şuana kadar tüm AMD kartlarında başarısızlığını ispatlayıp tescilledi. Minimum sıcaklığı 80 derece kart mı olur arkadaş. Dilerim RX 480'de kendini toplar ve başarılı bir iş yapar. Tabi Türkiye piyasasında AMD tarafında Sapphire gibi bir marka varken Asus, MSI, Gigabyte almak ne kadar akıllı hamle olur tartışılır. Ayrıca Türkiye piyasasında XFX vardı da biz mi önermedik. :) :)

Bide şu var Türkiye' de. Facebook grubu var orda diyorlar ki bu sistem nasıl. Bende AMD ekran karı önerince hemen AMD kötü Nvidia ekran kartı alırım sadece AMD almam herkesin bir ön yargısı var anlamış değilim bu ön yargının neden olduğunu.

Arkadaşlar biliğiniz gibi AMD RX 480 çıkıcak ve fiyatı bildiğim kadarıyla 900 gibi bir şey olacak ve AMD'nin söylediğine göre GTX 980'den çok daha güçlük olacak deniliyor ancak korkum şu arkadaşlarım AMD çöp AMD kötü, nVidia candır vs. şeyler diyorlar. Benim sorum şu toplayacağım sistem i5 6500 ile AMD RX480'li bir sistem olacak aranızda AMD ekran kartı kullananlarınız varsa AMD ekran kartları arada takılma veya o tür şeyler yapıyor mu?
Dostum çöp falan değil ben 380 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. 480 daha da sağlam

Sapphire' nin nitro serisini kullandınız mı ? Kullanıcı yorumları çok iyi.
Nitro' yu kullanmadım. Dual-x kullandım 3 yılı fanları bozuldu. Tri- x aldım keşke almasaydım o da şimdi Fan %80 olmasına rağmen sıcaklık 88 derece' nin altına inmiyor oyundayken. Fan sesinden kafam şişti. Salaklık bende ama ne diye ucuz sapphire aldıysam.

Bide şu var Türkiye' de. Facebook grubu var orda diyorlar ki bu sistem nasıl. Bende AMD ekran karı önerince hemen AMD kötü Nvidia ekran kartı alırım sadece AMD almam herkesin bir ön yargısı var anlamış değilim bu ön yargının neden olduğunu.

Dayatma politikası hocam. Bununla beraber gelen sürü psikolojisi ve farkındalığın olmaması. Sonrasında kendimizi parçalıyoruz doğruları göstermek için. :) Bir de konu hakkında hiçbir bilgisi olmayıp, o konu hakkında aşırı bilgiye sahipmiş gibi konuşanlar, restleşenler var işte onlar en tehlikelileri. :) Sakın tartışmayın dengeniz boluzur. :)

Gerçektenı şunu anlayamıyorum.
- Sapphire almayında sapphire almayın ?
+ Ne alalım ?
- Asus.

Neden ASUS ? GTX 970 CW sorunu ve 3.5GB Vram olayı çıktı ama 970 yok sattı ? Bu sapphire ile durumu aynı değil mi ? Neden 970 satıldı ? Marka karalamayın aptallık yapmayın.

Neyse siz ASUS alın %80 yasaklanacağım ama olsun. :kalp: ASUS :kalp:

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı