Geforce Mx130
Kilopat
Merhaba, RX 5700 XT kartım son 2 gündür neredeyse bütün oyunlarda driverini siliyor. Önceden oluyordu ama bu kadar çok değildi. 5-6 farklı driver denedim çözüm bulamadım.
Merhaba, RX 5700 XT kartım son 2 gündür neredeyse bütün oyunlarda driverini siliyor. Önceden oluyordu ama bu kadar çok değildi. 5-6 farklı driver denedim çözüm bulamadım.
Evet, hocam siz bana Xigmatek öneren kişisiniz sanırım. Onu sürdüğümden beri ekran kartı ısınıyor. İyi yaptığımdan eminim.Siyah ekran verip mi sürücü siliyor?
UV ayarim var zaten. UV ayarını yükleyince biraz daha uzun sürüyor Watmann vermesi.Undervolt dener misin?
UV yaptım.Frekans, voltaj düşürmeyi denediniz mi?
Önceden yapmıyordu. Macun değişimi sonrası çok yapmaya başladı.5000 serisinde WattMan olabiliyor. En iyisi 6000 serisine geçmek. Bütçen varsa. Voltaj düşürürsen performans kaybın olacak.
Termal pedleri yanlış yere mi taktınız acaba? Bir de heatsinki yanlış montajladıysanız işlemci ile tam temas etmiyor olabilir.Evet, hocam siz bana Xigmatek öneren kişisiniz sanırım. Onu sürdüğümden beri ekran kartı ısınıyor. İyi yaptığımdan eminim.
UV ayarim var zaten. UV ayarını yükleyince biraz daha uzun sürüyor Watmann vermesi.
UV yaptım.
Önceden yapmıyordu. Macun değişimi sonrası çok yapmaya başladı.
ETS 2' de 89 gördümIsınıyor derken kaç derece oluyor?
Termal pasın biri yerinden oynayıp düştü babamda bişey olmaz deyip eski yerine bastırarak koydu.Termal pedleri yanlış yere mi taktınız acaba? Bir de heatsinki yanlış montajladıysanız işlemci ile tam temas etmiyor olabilir.
Boşta 57 derece falan hep böyleydi 170HZ olduğundan dolayı ama oyunda çok fırlıyor.Termal pedleri yanlış yere mi taktınız acaba? Bir de heatsinki yanlış montajladıysanız işlemci ile tam temas etmiyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.