AMD RX serisi ekran kartlarında WattMan hatası giderildi mi?

Takip ettiğim YouTube kanalına göre, son yayımlanan sürüm (20.8.2) de FreeSync bozulmaları da biraz giderilmiş. Onun dışında 20.7.2’den beri mavi ekran, yeşil ekran, siyah ekran hatalarının giderildiğini söylüyor. FreeSync'i de yavaş yavaş hallediyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 570 ve 580 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu zamanda AMD ekran kartları alınır mı? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Birkaç gün önce Asus Dual 580 4 GB aldım, Unigine Superposition 1080P Extreme testinde 60 derece oldu en fazla. Henüz Wattman ile de karşılaşmadım. 8 GB olanı alma, 4 GB olandan farkı fiyatı ve güç tüketimi. Performans farkı çok az/yok. Sapphire modelleri diğerlerine kıyasla daha sorunlu gibi gördüm, 800 liraya Nitro+ bulmadıkça alma derim.

Wattman artık çok yaşanmıyor. WHQL stabil sürücü kurarsanız ve dandik bakkal güç kaynağı ve dandik anakart kullanmazsanız sorun yaşamazsınız.

Güzel bir H410/B550 anakart + kaliteli 500W 80+ falan PSU ile sıkıntı çıkarmaz.

Yine de temkinli yaklaşmak lazım şimdilik AMD ekran kartlarına...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı