-ANKET- RX Serisi Ekran Kartı Sistemde Wattman Hatası

RX serisi ekran kartına sahip sisteminizde wattman hatası alıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    79
msi rx570 8gb armor

Of of sen tam sorun makinası markayı almışsın. MSI alma mümkünse çok dandik özellikle Armor serisi acayip ısınıyor soğutması çok kötü malzeme kalitesi desen yerlerde.

Nasıl isterseniz. Asus Rog serisi alın o zaman. Yukarıda bir arkadaş yazmıştı. Giriş seviyesi markalarda daha çok sorun çıkıyor. Asus da giriş seviyesi olmadığı için ben rahatça güvenirdim.

Giriş seviyesinden kasıt nedir? MSI zaten boşver de mesela Sapphire var Gigabyte var hangisi giriş seviyesi? Zaten benim bildiğim RX serisinde bu markalardan başka marka yok.

Of of sen tam sorun makinası markayı almışsın. MSI alma mümkünse çok dandik özellikle Armor serisi acayip ısınıyor soğutması çok kötü malzeme kalitesi desen yerlerde.

Giriş seviyesinden kasıt nedir? MSI zaten boşver de mesela Sapphire var Gigabyte var hangisi giriş seviyesi? Zaten benim bildiğim RX serisinde bu markalardan başka marka yok.
garanti gönderdim sağlam diye geri geldi kullanıyorum şimdilik tekrar göndericem

Mesela Cut pet edition RC580 var bence enn güzeli o gidip bir bakın derim :)

Do7LVI0aCbnTf7F8.jpg

Bu nedir ya ilk defa görüyorum 😂

garanti gönderdim sağlam diye geri geldi kullanıyorum şimdilik tekrar göndericem

Klasik MSI işte. Sorunlu olsa bile gönderdiğin ürüne bakmadan geri gönderiyorlar baktık sorun yok diye. Bunlarda göz yok sanırım.

Ben de armor modeli kullanıyorum. Malzeme kalitesi falan bilmem de sıcaklık konusunda markaya haksızlık yapıldığı kanısındayım. Otomatik ayarlarda 1000-1200 RPM'de dönen fan soğutmaz ki zaten. Asus modeli de soğutmaz. Başka bir model de. 1200 RPM fan hızında kartı 70 dereceden aşağı düşüremezsin. Bu nedenle denetim masasından fanı manuel ayara aldım. 1600-1700 RPM arasında çalışıyor. Hem sesi az hem de 62 dereceyi geçmiyor.
Senin sorunun neydi kardeş?

Ben de armor modeli kullanıyorum. Malzeme kalitesi falan bilmem de sıcaklık konusunda markaya haksızlık yapıldığı kanısındayım. Otomatik ayarlarda 1000-1200 RPM'de dönen fan soğutmaz ki zaten. Asus modeli de soğutmaz. Başka bir model de. 1200 RPM fan hızında kartı 70 dereceden aşağı düşüremezsin. Bu nedenle denetim masasından fanı manuel ayara aldım. 1600-1700 RPM arasında çalışıyor. Hem sesi az hem de 62 dereceyi geçmiyor.

Senin sorunun neydi kardeş?
yük altında veya masa üstünde ekran tek renk oluyor sistem kitleniyor bazen siyah ekran oluyor ama genelde tek bir gri ekran şeklinde oluyor kilitlenme reset atınca geçiyor ancak bide nedense genelde hep sistemi akşam kapatıp sabah açtığım da oluyor sonra uzun süre olmuyor günde 2 kere oluyor yani
yük altında veya masa üstünde ekran tek renk oluyor sistem kitleniyor bazen siyah ekran oluyor ama genelde tek bir gri ekran şeklinde oluyor kilitlenme reset atınca geçiyor ancak bide nedense genelde hep sistemi akşam kapatıp sabah açtığım da oluyor sonra uzun süre olmuyor günde 2 kere oluyor yani
pc yi açınca watman hatası cıkıyor sağ altta

Ablam Asus RX570 4GB kullanıyor ve Wattman hatası yok

Sistemi:

İşletim Sistemi: Windows 10 1903 | İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W | Ekran kartı: MSI RX570 ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 | RAM: 2x Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V | Ana Kart: ASUS PRIME B450M-K AMD B450 Soket AMD Ryzen DDR4 3200(O.C) M2 USB 3.1 | Harddisk: Toshiba 3.5 1TB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm | Kasa: ZALMAN R1 600LE 600W MidT ATX Pencereli Siyah

pc yi açınca watman hatası cıkıyor sağ altta
Peki PSU'nuz kaliteli mi ve sorunsuz olduğuna emin misiniz? Çünkü yük altında olan bir şey. Öncelikle güç kaynağımızı kontrol etmemiz gerekir. Bir de monitörünüzün durumu nedir. Farklı monitörlerde veya TV'ye bağlayıp denediniz mi?

Peki PSU'nuz kaliteli mi ve sorunsuz olduğuna emin misiniz? Çünkü yük altında olan bir şey. Öncelikle güç kaynağımızı kontrol etmemiz gerekir. Bir de monitörünüzün durumu nedir. Farklı monitörlerde veya TV'ye bağlayıp denediniz mi?
tv de denedim psu 50 w 80 +
tv de denedim psu 50 w 80 +
psu nasıl denerim bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı