AMD Ryzen 3 serisi beklenmeli mi?

bilalbayram13

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikler herkese merhaba. Bu yaz kasa toplamayı düşünüyorum. AMD Ryzen 3 serisi de 2017 yılının 3. çeyreğinde çıkması bekleniyor. Sizce Ryzen 3 beklenmeli mi? Yoksa Pentium G4560 veya i3 7100 ile sistem kurmak daha mı mantıklı?

Öncelikler herkese merhaba. Bu yaz kasa toplamayı düşünüyorum. AMD Ryzen 3 serisi de 2017 yılının 3. çeyreğinde çıkması bekleniyor. Sizce Ryzen 3 beklenmeli mi? Yoksa Pentium G4560 veya i3 7100 ile sistem kurmak daha mı mantıklı?
İmzanızdaki sistem sizinse beklerdim ama benim PC kötü olduğu için sabredemem:X3:

R3 modelleri G4560 işlemcisi kadar ucuz olmayacak haberin olsun. G4560 üzerinden sistem toplamayı düşünürsen beklemene gerek yok. İ3 işlemci alacak bütçen varsa da R3 işlemcileri bekleyebilirsin, İ3 işlemcileri yerine de alınacak model G4560 modelidir. R3 işlemcileri saf güç olarak yine Intel rakiplerinden daha güçlü olacaklardır büyük ihtimal.

R3 modelleri G4560 işlemcisi kadar ucuz olmayacak haberin olsun. G4560 üzerinden sistem toplamayı düşünürsen beklemene gerek yok. İ3 işlemci alacak bütçen varsa da R3 işlemcileri bekleyebilirsin, İ3 işlemcileri yerine de alınacak model G4560 modelidir. R3 işlemcileri saf güç olarak yine Intel rakiplerinden daha güçlü olacaklardır büyük ihtimal.
Eger Ryzen icin soylenen Intel'i tahtindan indirebilir sloganlari gercekse R3 beklemeyi dusunuyorum. Uzun vadede daha mantikli tercih gibi duruyor. Bu fiyata G4560 mi i3 fiyatina yakin R3 mu ne dersiniz?

G4560, R3 modelleri çıktıktan sonrada bütçe dostu olmaya devam edecek. R3 modelleri, İ3 işlemcilerinden daha güçlü olur. R3 işlemciler geldikten sonra karar vermek daha doğru olur, bekleme durumun varsa.

Arkadaşım her türlü pişman olabilirsin beklemek mantıksız sayilmaz. Ama dağlar kadar fark olacağını sanmam. Şuan alırsın ileride çıkar daha iyi olur pişman olursun. Beklersin daha pahalı falan çıkar bu seferde zaman kaydettiğin için pişman olursun. Bana kalırsa al geç

Arkadaşım her türlü pişman olabilirsin beklemek mantıksız sayilmaz. Ama dağlar kadar fark olacağını sanmam. Şuan alırsın ileride çıkar daha iyi olur pişman olursun. Beklersin daha pahalı falan çıkar bu seferde zaman kaydettiğin için pişman olursun. Bana kalırsa al geç
G4560 fiyatina göre inanilmaz performans veriyor. Ancak cogu insan pentiuma karsi kotu tavir sergiliyor. Bu durum da beni ikame urunleri dusunmeye itti. O yuzden Ryzen 3 icin arastiriyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı