AMD Ryzen 3600 ısınır mı?

WraidTrouble

Centipat
Selam arkadaşlar sorum şu AMD Ryzen 3600 ısınır mı? Onun yerine i5 9400F veya i5 10400F daha mı mantıklı ekran kartımda GTX 1660 Super olacak cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Şu anda işlemciler çok güçlü olduğu için Intel'de AMD'de ısınıyor teknik olarak söylemek gerekirse AMD R5 3600 7 nm avantaj i olarak Intel'den daha az ısınıyor dur diye düşünüyorum ben AMD R5 3600 kullanicisim Turbo Boost açıkken yük altında en fazla 90 dereceyi gördüm Turbo Boost kapaliyen yük altında en fazla 68 dereceyi gördüm.

Hocam işlemciyi OC yaparsan hepsi ısınır. Boşuna mı soğutuculara AMD/Intel uyumlu yazıyorlar. İşlemcinin ısınmayanı olmaz. Soğutmasını bileceksiniz.

Isınma denilemez. İçerisinde bulunan stok fan yetmiyor ama karşı rakip, kilidi açık işlemcilere stok fan bile koymuyor. Sebebi öyle bir şey yapsa, mevcut stok fanları ısınmaya sebebiyet verecek. Aslında insanların tutumlarına bakılınca, rakibin yaptığı mantıklı geliyor. Neden diyecek olursak? AMD kilidi açık işlemci üretiyor ve üzerine birde stok soğutucu veriyor. Bunu insanların menfaati için yapsa bile yaranamıyor çünkü insanlar hemen ısınıyor yaftasını yapıştırıyor. İşlemci iyi bir soğutma ile ısınmıyor ama stok soğutucu ve kötü hava akışına sahip bir kasa ile evet ısınıyor. Bu 3600 ya da diğer serilere özel bir şey değil, aynı şeyi rakip yapsa ve stok fan ile aynı koşullar oluşturulsa durum farklı olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı