Bedavaya geldiyse problem olmaz benim notebook ETİ marka.İntel kullanıp AMD sevenlere ne olacak?
Bedavaya geldiyse problem olmaz benim notebook ETİ marka.İntel kullanıp AMD sevenlere ne olacak?
Normalde Ryzen olan bir laptop alacaktım aldığım zaman Ryzen laptoplar çok yaygın olmadığı için alamadım imzamdaki sistemi aldım.Bedavaya geldiyse problem olmaz benim notebook ETİ marka.
Madem fiyat önemsiz, 2990Wx alalım o zaman çünkü Intel'den üstün.@18401 Merak ettim de neden imzanızda "Don't buy INTEL.." yazıyor? Fiyat politikasını beğenmiyor olabilirsiniz ancak ürettiği işlemciler kesinlikle AMD'den üstün. Tabi AMD de almıyorsanız bilemem.
@18401 Merak ettim de neden imzanızda "Don't buy INTEL.." yazıyor? Fiyat politikasını beğenmiyor olabilirsiniz ancak ürettiği işlemciler kesinlikle AMD'den üstün. Tabi AMD de almıyorsanız bilemem.
O kadar üstün ki her yl yeni güvenlik açığı çıkıyor eskidikçe performans kaybediyor.@18401 Merak ettim de neden imzanızda "Don't buy INTEL.." yazıyor? Fiyat politikasını beğenmiyor olabilirsiniz ancak ürettiği işlemciler kesinlikle AMD'den üstün. Tabi AMD de almıyorsanız bilemem.
AMD olmasaydı hala slot şekline olan işlemcilerden kullanıyor olurduk. (İsmi aklıma gelmedi[emoji3])INTEL yıllardır kasıtlı açıklarla fahiş fiyatla sizin gibileri yoldu hala o çöpü savunuyorlar ya.
+ Her ay 4 güvenlik açığı çıkar soket değişiminden anakart koleksiyoneri olurduk.AMD olmasaydı hala slot şekline olan işlemcilerden kullanıyor olurduk. (İsmi aklıma gelmedi[emoji3])
Hocam oradan bana bir FX 5200 ver GTA 7 oynayayım. Ama grafikler SA grafiği [emoji3]+ Her ay 4 güvenlik açığı çıkar soket değişiminden anakart koleksiyoneri olurduk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.