AMD RYZEN Beklenmeye Değer Mi ?

Efe Mert Kaya

Hectopat
Katılım
19 Temmuz 2014
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar malum AMD geçtiğimiz günlerde RYZEN'i tanıttı. Ben önümüzdeki ayın 6'sında yani 12 gün sonra İNTEL İ7 6700k + z170 A pro anakart ve 16 GB DDR4 RAM almayı düşünüyordum. Sizce almalıyım yoksa beklemeli mi ? Malum şişirmeli bir sunumda yapmış olabilirler, ilk ürünlerde sorun çıkabilir ve birde buna uygun anakart beklemek lazım tabi yani baya bir zaman alabilir. Sizin öneriniz nedir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2Martta incelemeler gelecektir 1800x'in. Eğer ciddi anlamda tek çekirdek dahil 6900K ile yarışabiliyorsa sende i7 6700K yerine R7 1700 veya 1700X tercih edebilirsin :)

Sistemi 6 Martta alacağını varsayarsak, mutlaka beklemelisin :)
 
Bence de bekle artık ne kadar kaldı ki testlere. Hem 4 yıl aradan sonra o kadar, uğraştan sonra sorun çıkar sanıyor musunuz? Bu kadar reklama kötü bir şey çıkamaz bence. Bu şabanın filimi değil ki. Gerçek tek şansları var.
 
Anakart ve İşlemciler aynı anda çıkıyor zaten. Uygunu da var afillisi de. İntel almaya niyetiniz varsa bile en az bir ay bekleyin. Çünkü AMD Ryzen önsiparişte bile piyasayı sildi süpürdü. Ama paranız çok zamanınız az ise ne bekleyeceksiniz?! Şimdi İntel sistem kurun. Bir ay sonra AMD.
 
Arkadaşlar R7 1700 almaya karar verdim. FPS değerleri olarak çok bir fark i7 6700k olsun 7700k olsun fakat render performansı ciddi anlamda çok başarılı şimdi sıra geldi Anakart tercihine yardımcı olucak var mıdır ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı