AMD Ryzen R3 2200G Sistem Yükseltme

Evet tabi SSD ve RAM takviyelerini yapmakta bir engel yok.
Bu arada 2200G'nin ekran kartsız oyun performansı nasıl hiç denediniz mi?

Ark:Survival Evolved, Pubg, Witcher, FarCry:primal gibi oyunları ağırlıklı olarak oynuyorum ve hiç bir deneme yapmayı düşünmedim açıkçası :)

Ark:Survival Evolved, Pubg, Witcher, FarCry:primal gibi oyunları ağırlıklı olarak oynuyorum ve hiç bir deneme yapmayı düşünmedim açıkçası :)
Ben de önümüzdeki hafta yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Şimdilik sistem oyun odaklı değil daha çok internette dolaşmak evrak işlerini halletmek ve video izlemek gibi işler için kullanıcam. Bu sebeple ekran kartı almayıp APU işlemci alıcam.
Bu işlemleri yapabilmek için Athlon 200GE işlemci gayet yeterli aslında ama 2200G ile ikisi arasında kaldım. İleride oyun oynamak için ekran kartı da alacağım.
Şuan ki düşüncem 200GE alıp yoluma bakmak ve ekran kartı alacağım zaman da 3. nesil Ryzen işlemcilere yönelmek.
2200G kullanıcısı olarak sizin de bu konuda fikrinizi almak isterim.

Ben de önümüzdeki hafta yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Şimdilik sistem oyun odaklı değil daha çok internette dolaşmak evrak işlerini halletmek ve video izlemek gibi işler için kullanıcam. Bu sebeple ekran kartı almayıp APU işlemci alıcam.
Bu işlemleri yapabilmek için Athlon 200GE işlemci gayet yeterli aslında ama 2200G ile ikisi arasında kaldım. İleride oyun oynamak için ekran kartı da alacağım.
Şuan ki düşüncem 200GE alıp yoluma bakmak ve ekran kartı alacağım zaman da 3. nesil Ryzen işlemcilere yönelmek.
2200G kullanıcısı olarak sizin de bu konuda fikrinizi almak isterim.

Şuan da iş yerindeyim, akşam eve geçtiğimde deneyebilirim. Ne tür oyunlar oynuyorsun, kütüphaneden uygun bir şeyler bulabilirsem test edebilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı