@Emir M. hocam benim APU R5 4600H işlemcide direkt neden bu sürümler çıkmıyor? Desteği varsa neden AMD sayfasına eklemiyor? 2 sene sonra desteği kesilmesi bir garibime gider. Benim eski AMD HD 6610M ekran kartına 7 yıl sürücü desteği almıştı giriş seviyesi bir kart olduğu halde. MUX özelliği yok maalesef olsa dert değil fakat yine görüntüyü AMD'den alıyorum oyun destekleri alması ve günlük kullanımda ileride yaşanacak sıkıntılar için güncelleme benim için önemli.
Hocam en son 23.9.2 görünüyor mesela 23.9.3 sürümü yok önceden ön izleme sürümü olsa bile görünüyordu.Herkese açık bir sürüm değil bu, ön izleme olduğu için direkt sürücü sayfasında gözükmemesi normal.
Hocam en son 23.9.2 görünüyor mesela 23.9.3 sürümü yok önceden ön izleme sürümü olsa bile görünüyordu.
İleride tam sürüm çıkınca yeni sürümler görünmeye devam edecek mi?
Hocam eyvallah anladım burayı da bu hep böyle mi olacak? Şu an geçici mi böyle diğer RX 6000 ve RX 7000 serisi kartların direkt görünüyor donanımı aradığın da.Buradan Polaris Vega olan linkten indirin sürücüyü.
Hocam eyvallah anladım burayı da bu hep böyle mi olacak? Şu an geçici mi böyle diğer RX 6000 ve RX 7000 serisi kartların direkt görünüyor donanımı aradığın da.
@Emir M. AMD Software 23.20.11.07 sürümünü başarıyla kurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.